PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 628  ocen
8,1 10 1 628
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 18

ocenił(a) serial na 9

Zeynep żałuje tego, co powiedziała Fatihowi. Zdaje sobie sprawę, że popełniła błąd i chce go odzyskać. Fatih odrzuca próby przeprosin – czuje się urażony i nie umie wybaczyć Zeynep. Ponadto, opuszcza dom, ponieważ jest zły na swoją matkę. Zeynep udaje się do konsulatu amerykańskiego. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to Selim oficjalnie dostanie nazwisko Sekercisaze i zostanie uznany synem Fatiha. Fatih pragnie chwili spokoju i wsiada do samolotu. Zeynep boi się, że straci Fatiha na zawsze.

mistrzyniF1

A niech to .... kiralik ask jest tłumaczone na rosyjski, no cóż nie pozostaje mi nic innego jak odkurzyć zakamarki mojego mózgu i przypomnieć sobie alfabet rosyjski .... pewnie po kilkunastu tygodniach .... będę już kojarzyć słowa

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

shieeeet, a ja akurat niemiecki walkowałam ;<
tyle lat, a teraz się nie przydaje nic
i O hayat benim odpuszczę, bo nic mnie nie zauroczylo w tej produkcji

mistrzyniF1

I oglądalność pulsa pikuje w dół;))) skoro nie ma wśród nas zainteresowania tą telką ;)
Puls musi zacząć czytać forum i nasze komentarze wtedy zorientują się co jest na topie ;)))

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

tak :D
nasz program zawiera Cilek kokusu, Kiralik ask i Inadina ask :D

ocenił(a) serial na 10
mistrzyniF1

Help! Wiecie gdzie mogę obejrzeć 18 odcinek ?

ocenił(a) serial na 9
alicjawoltarel

na videoanyfiles dziś rano oglądałam ;)

mistrzyniF1

Hej! Wiecie gdzie mogę zobaczy odc 18 w necie? Bo niestety ani wczoraj ani dzis rano nie miałam możliwości. Bede wdzieczna za jakiś link ;)