finał ;<
Wszyscy są załamani, gdy rozbija się samolot z Fatihem na pokładzie. Gulsum dostaje ataku serca. Zeynep opuszcza Istambuł wraz z Sevketem i Meryem, aby znaleźć Fatiha. Zaczynają przeszukiwać miejsce wypadku razem z ekipą ratowniczą. Zeynep nie traci nadziei i znajduje ukochanego w wiosce nieopodal. Nie poddaje się i jest zdeterminowana, by odzyskać mężczyznę, którego kocha.
Dziś nie zmieniem konta, będzie dużo pisania przeżywania. Limity mi nie potrzebne. Kurcze już odliczam minuty do poczatku odcinka.
Oczywiście,ze smutno :( No ale pocieszam się nowym sezonem,choć bym miała to oglądać jako nieme kino ;D (Choć jak zaczniemy tworzyć scenariusze,to stworzymy zupełnie inna historię ;) )
No pewnie, że smutno... jeszcze z żadnej telki się tak nie śmiałam, co chwilę to lepsze akcje komediowe ;) I oczy Fatiha ;) jak patrzy na Zeynep..... ale nie wszystko stracone znowu mam całą serię na dysku ;)
Ja mam jeszcze do obejrzenia 14 i 15 odcinek, a potem zacznę od początku.
A wiadomo co się stało z ertanem czy nie.? Bo nie wiem czy przegapiłam coś czy się nie wyjaśniło. Nurtuje mnie to
Sprawa Ertana jak dla mnie otwarta... No chyba,ze ta cała akcja w 15 odcinku i ta cała akcja z ucieczka miała być zamknięciem wątku
I mam już pierwszy zaciesz :) Fathi i jego czy jetem aniołem :D
nooo nieeeee Fatih jedzący szyszkę, już widzę, że będzie komedia do końca :D szybko uwinęli się z dramatem :D
jasmin wczoraj miałyśmy dramat, dziś będzie więcej komedii :D I nie można zamnonieć o Zeynep w wersji ninja :D
ooo siedzę :D
myślałam że nie wejdę na swoje pietro
ale jako że reklama to jeszcze jedzenie zdążyłam sobie zrobić ;ddd
a u mnie cały dzień nie działa tv naziemna i nie oglądam finału :c
a wszystkie odcinki w tv oglądałam.. do dziś ;p
jak pech to pech :c
o matko, cud :D tv zaczęła działać :DD
zabieram się za oglądanie :ddd
na szczęście najlepsze sceny jeszcze przed nami :DD
Mukaddes, zemdlała jaka by nie była to jednak matka... I dla mnie szok,ze dziecko prawdopodobnie nie żyje
ooo akcja z tatusiem będzie tej dziewczyny będzie
I po co on jej mówił,że zrobi dla mniej wszytko ? No wszytko to wszytko będzie ślub :D
Kurcze, to jest jej brat?! Matko, jakie tłumaczenie.. Jakie on miał szczeście spotkać drugą Zeynep
Właśnie miałam pisać o owieczkach :) Urocza scena :D
A przed nami scena Faaaaatiiih,Faaaaatiiih
Przyznaj się będziesz krzyczeć razem z Zeynep :D
Mukaddes jest sobą to ze scene wczesniej miała jakieś małe olśnienie,nie znaczy przecież ze jej tak zostanie...
Zynep poznaj to szurnieta Zeynep :D Bomba
Ahh, jak oni się słodko przpraszają :D
Zeynep i jej oświadczyny ta dziewczyna jest świetna
Wróciła stara dobra Mukaddes :D Wiedziałam,ze ta jej przemiana za długo nie potrwa