finał ;<
Wszyscy są załamani, gdy rozbija się samolot z Fatihem na pokładzie. Gulsum dostaje ataku serca. Zeynep opuszcza Istambuł wraz z Sevketem i Meryem, aby znaleźć Fatiha. Zaczynają przeszukiwać miejsce wypadku razem z ekipą ratowniczą. Zeynep nie traci nadziei i znajduje ukochanego w wiosce nieopodal. Nie poddaje się i jest zdeterminowana, by odzyskać mężczyznę, którego kocha.
A jak tak dalej pójdzie, to już niebawem będziemy miały zbiorowy lament na jedną z tv jak nas oleją :(
Teraz weszłam na FB i stronę Pulsu i znów jakaś telenowele przerwali czy coś... Jak dadzą ten cały nowy serial (na co bardzo liczę) bo w takim razie będzie nadzieja dla nas na kolejny sezon, to będzie oburzenie jak nie wiem
zycie jest okrutne nasmarowalam post i zanim wyslalam proad mi wylaczyli... i nie wiem co pisalam
Musze mieć ten odcinek w miarę szybko, chciałam coś napisać jeszcze o odcinku i przez ten prąd kompletnie nie wiem co...
Odcinek świetny jak chyba każdy kontraktu. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. Zaczynam uczyć się tureckiego :). Jak ja uwielbiam Fatiha, Zephnep, Celine, Orhana! Oni nie mogą zginąć prawda?
a w życiu!
a tureckiego ucz się, ucz, będziesz nam wszystkim odcinki tłumaczyć :D
Ucz się ucz :D Bo ten mój turecki tak kuleje,że nic już nie rozumiem hahaha
Ciekawa jestem pierwszej sceny w nowym odcinku... Normalnie do tego 15 ciężko będzie wytrzymać
No. Tylko szkoda,że będę musiała oglądać go po turecku bo nic nie rozumiem :( Ale lepiej oglądać tak niż w ogóle ;)