PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735513}

Kontrakt na miłość

Aşk Yeniden
2015 - 2016
8,1 629  ocen
8,1 10 1 629
Kontrakt na miłość
powrót do forum serialu Kontrakt na miłość

Odcinek 19

ocenił(a) serial na 9

finał ;<

Wszyscy są załamani, gdy rozbija się samolot z Fatihem na pokładzie. Gulsum dostaje ataku serca. Zeynep opuszcza Istambuł wraz z Sevketem i Meryem, aby znaleźć Fatiha. Zaczynają przeszukiwać miejsce wypadku razem z ekipą ratowniczą. Zeynep nie traci nadziei i znajduje ukochanego w wiosce nieopodal. Nie poddaje się i jest zdeterminowana, by odzyskać mężczyznę, którego kocha.

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

A jak tak dalej pójdzie, to już niebawem będziemy miały zbiorowy lament na jedną z tv jak nas oleją :(

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Teraz weszłam na FB i stronę Pulsu i znów jakaś telenowele przerwali czy coś... Jak dadzą ten cały nowy serial (na co bardzo liczę) bo w takim razie będzie nadzieja dla nas na kolejny sezon, to będzie oburzenie jak nie wiem

ocenił(a) serial na 9
Margoargo

zycie jest okrutne nasmarowalam post i zanim wyslalam proad mi wylaczyli... i nie wiem co pisalam

ocenił(a) serial na 9
Marg_

znam ten ból :D
kiedyś przerwali mi w ten sam sposób seans Kontraktu ;pp

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Musze mieć ten odcinek w miarę szybko, chciałam coś napisać jeszcze o odcinku i przez ten prąd kompletnie nie wiem co...

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Płaczę :( Ja chce drugi sezon, chociaż po ang :)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Świetny odcinek.Nie mogę się doczekać kolejnego nawet po turecku.

mistrzyniF1

Odcinek świetny jak chyba każdy kontraktu. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. Zaczynam uczyć się tureckiego :). Jak ja uwielbiam Fatiha, Zephnep, Celine, Orhana! Oni nie mogą zginąć prawda?

ocenił(a) serial na 9
laurag1312

a w życiu!
a tureckiego ucz się, ucz, będziesz nam wszystkim odcinki tłumaczyć :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Ucz się ucz :D Bo ten mój turecki tak kuleje,że nic już nie rozumiem hahaha

Ciekawa jestem pierwszej sceny w nowym odcinku... Normalnie do tego 15 ciężko będzie wytrzymać

ocenił(a) serial na 10
Marg_

No. Tylko szkoda,że będę musiała oglądać go po turecku bo nic nie rozumiem :( Ale lepiej oglądać tak niż w ogóle ;)

ocenił(a) serial na 9
alicjawoltarel

Kiedys były filmy nieme, to pomyśl co z nasza wyobraźnią wymyślimy :)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Seria super :)...ale ostatnio za dużo sytuacji mi przypomina Sezon ma miłość