kolejny odcinek przed nami ;)
Sevket, który poprzysiągł zemstę na rodzinie Sekerciazdesa, wprowadza swój plan w życie. Plan ojca zaskakuje nawet Zeynep. Porwanie Selin przez Sevketa odświeża dawny konflikt między rodzinami. Z drugiej strony Fatih i Zaynep rozpoczynają poszukiwania dziewczyny i niestety wpadają w tarapaty... Tymczasem Mukaddes postanawia rozwiązać problematyczną sytuację po swojemu. Jeśli jej plan ujrzy światło dzienne, nic już nie będzie takie samo…
haha niezłe,jeszcze wyjdzie na to,że niektórzy się pobierają tylko po to,żeby iść razem do łóżka i nie grzeszyć. no i nie mieć przy tym wyrzutów sumienia :D
jak widać każda religia ma jakieś luki
W Turcji ważne są tylko śluby cywilne. Jak chcesz, to możesz sobie urządzić ślub religijny, ale bez cywilnego się nie liczy. Ale jeśli są religijni - rodziny znaczy się, to dla nich będzie się to liczyć, jakby był kościelny. Bo związani przed Bogiem.
Ojciec Zeynep jest świetny :D. W ciągu kilku minut załatwił dwa ślub:D
A co do ślubu religijnego w Turcji, czytała, że jest on zabroniony (ale i tak tradycyjne rodziny biorą ślub religijny). Jedyny ślub uznawany przez państwo to ślub cywilny.
no faktycznie,tatuś nie traci czasu,dwa śluby za jednym zamachem. nawet spluwę wyjął,żeby ich przekonać, no i się udało.
co za facet
a wiecie może co będzie w następnych odc
bo są na youtube ale nie znam tureckiego i nie zrozumiem co mówią.
o matko :O tego się nie spodziewałam ;p
od tego tygodnia miałam normalnie oglądać, ale dziś akurat wyjazd mi się trafił i buszowałam po galerii, drogeriach i tesco ;ppp
ja też się coraz bardziej wkręcam, o dziwo :pp
a co powiecie o urodzie fatiha? :D tak w skali 1-10 ? :D
hahahha :d
no faktycznie :d !
mój błąd, dla niego nie ma skali :DDDDDDDD
ale takim fatihem to bym nie pogardziła :PPP
Wiem, rozumiem Was doskonale ;)
Jestem jedną z Was ;)
SNM się skończyło, a ja codziennie oglądam jakieś krótkie filmiki z Ayzem, bo tęsknię ;)
Dziś np. oglądałam wspólną sesję zdjęciową Oyku i Ayaza z odc. 8.
Serkan idealny model ;)
a kontraktu dalej nie chcesz oglądać ? :D fatih Ci się nie podoba ??:D
ja sobie słucham muzyki z kiraz mevsimi oraz oglądam zdjęcia.
jakoś trzeba sobie radzić :cc
oo, pamiętam doskonalę tę sesję :)))) a w jakieś roli on się nie sprawdził? we wszystkim idealny :D
Nie oglądam Kontraktu, podjęłam taką decyzję i się jej trzymam ;)
Ta sesja była boska. Oboje pięknie pozowali, a Ayaz to w ogóle cud, miód. Obiektyw go kocha ;))))))
hahahha ;) Jest prawdziwy, nie ma innej opcji ;)
Bóg / natura (zależy w co, kto wierzy :D:D) musieli mieć świetny dzień, gdy stworzyli Serkana ;)))
A na tej sesji z 8 odcinka Ayaz był tak przystojny i tak świetnie pozował, że mistrzostwo świata ;)
Sorry, że się powtarzam ;)
Tak, a jakie miny robił <3 :D Może się powtarzać ja często się łapie, że kilkanaście razy powtarzam jak to Ayaz/ Serkan genialnie w tym, czy w tamtym wygląda :D Chociaż wiem, że we wszystkim wygląda zabójczo <3
"Skoro chodzi po ziemi to jest raczej nie :P :D"
On jest tak niezwykły, że może chodzi też po wodzie ;))))
Nie wiemy ;)
też tęsknię <3
ja oglądałam nowe fotki z sesji do drugiego sezonu ;p a za 3 dni będzie promo nowych odcinków :p yey yey yey yey yey
z tym promo to pewne info ? :D
oooo fajnie, żebym jeszcze coś zrozumiała po turecku to byłoby idealnie :ddd
tak :D 20 sierpnia ma być
tylko nie wiem czy będzie filmik czy tylko zdjęcia :(
Oby tylko druga seria SNM nie była tak nudna jak ostatnie odcinki pierwszej serii. Tfu, tfu, odpukać
Ja czytałam, że na dniach ma wyjść promo foxa, ale w nim może nie być za wiele pokazane, a zwiastun chyba wyjdzie do dwóch tygodni.
Jesteście niesamowite ;)))) Znowu poplułam laptop i prawie popłakałam się ze śmiechu ;))
Nasz poziom zafiksowania na punkcie Ayaza osiąga apogeum ;)))
Co forum to wątek Ayaza/ Serkana musi być ;)
Jagodajulia kto się ma czepiać jak wszystkie zakochane na zabój w Ayazie :)
no właśnie, tutaj same ayazoholiczki zwiedzione kolejnym tureckim tytułem dla zabicia pustki po Sezonie na miłość ;pppp