jeśli chcecie podzielić się czymś, co dopiero ma się wydarzyć w serialu, to zapraszam tutaj!
chyba skisnę zanim pojawi się ostatni odcinek :D
jest boski, boski, boski!
jak Zeynep rzuca się na Fathiego, śliczna scena
Dobrze że założyłas ten temat ;)
Zgadzam się. Ostatni odcinek rewelacja.
Uwielbiam scenę w hotelu kiedy Zeynep przeszukuje jedzenie żeby znaleźć pierścionek a tu nic. Albo jak biegają wokół auta. Z resztą nie ma chyba sceny która mi się nie podoba. Mogę na nich patrzeć i patrzeć.
Oświadczyny też piękne.
A co sadzisz o finałowej scenie
Ja czegoś takiego się nie spodziewałam
odcinek jest genialny :D
nie pomyślałabym że właśnie w taki sposób może się oświadczyć ;)
a zobaczyłam Zeynep, i myśle sobie: "oho, żebyśmy nie mieli tu zaraz drugiej Oyku"
ale nie, nie zawiodła mnie ;d
a potem ten samolot, myślę że Fatih uratuje sytuacje, tylko jedna rzecz mnie gryzie, nie powinno być przypadkiem dwóch pilotów w kokpicie?
Też o tym myślałam. Drugi powinien być na wszelki wypadek. Przecież wszystko się może stać.
Całe szczęście że zeynep nie jest jak oyku
W pierwszym odc sprawiała takie wrażenie ale później było tylko lepiej.
Ja cały czas jak idiotka przeglądam ciągle sceny fatiha i zeynep i nie mogę przestać XD
i bardzo dobrze ;) w pierwszym odcinku zalatywała trochę Oyku, ale potem już było ok ;)
a które sceny ci się najbardziej podobają?
ja uwielbiam większość tych z ostatniego odcinka oczywiście, jak Zeynep biegnie i piszczy "FATIH, FATIH" :D
ta z samochodem jest niezła ;) on liczył na coś więcej a tamta mu jechać kazała ;d
słodkie są te jak śpią razem ;P
i te na statku były fajne ;d
Ciężko się zdecydować które najlepsze. Same cudne są. Podoba mi się jeszcze z 12 odc jak zeynep łapie go za rękę i do łóżka zaprasza a on tak szybko wskakuje.
Albo jak zasypia z selimem i tak go tuli a zeynep robi im zdjęcia. Nie wiem czy to tez 12 czy nie.
W poniedziałek bd śliczna scena jak oboje tacy szczęśliwi. Fatih daje jej rękę i razem wychodzą s reszta im się tak przygląda
aaaaa nie mogę się doczekać :D
jak ja bym chciała żeby ktoś w miarę na bieżąco tłumaczył 2 sezon ;<
Ciekawe o co chodzi w ostatnim odcinku właśnie wtedy jak zeynep wpada na fatiha. On brał ślub czy co? Nie rozumiem nic.
ja to zrozumiałam tak:
jak chodził i jakiejś wody do picia, to spotkał to dziewczynę i przypadkiem się na nią przewrócił, czy co tam robił, a to wszystko zobaczył jej ojciec i zmusił go do małżeństwa z nią. ;) turecka wieś jest dziwna ;p a potem ich zawiązali razem w stodole, bo Zeynep odważyła się przerwać tę maskaradę :D
Nigdy nie zrozumiem tych tureckich wiejskich tradycji. Czekam na ten finał ale z drugiej strony nie chce żeby tak szybko się skończyło.
A puls przypadkiem nie planuje powtórek kontraktu? Coś mi się kojarzy
będą o 8:30, tylko nie wiem od kiedy :D
dwa odcinki dziennie planujesz? ;d
tak szczerze, to dla mnie mogłyby lecieć same tureckie seriale
jak kiedyś będę bogata [hahahha] to sobie zatrudnię tłumaczy i będą mi seriale tłumaczyć XD
Ja mogę spokojnie 2 odcinki dziennie oglądać ale na pewno się nie uda. Czas raczej nie pozwoli
Oby jeden się udało
Uwielbiam to :)
Mam pytanie do 17 odc. Wiesz może o co fatih i zeynep tak się poklocili? Ona się wściekła i odeszła z małym do siebie. Potem fatih do niej przyszedł a ta wypomniała mu że nie jest ojcem dziecka. To był troche cios poniżej pasa i on wyszedł taki załamany. Zastanawia mnie to bardzo.
A w następnym odcinku ona za nim biegała ale on nie chciał z nią gadać
nie wiem właśnie, też zastanawiałam się wczoraj o co się pokłócili ;)
a dostałam takiego malpiego rozumu, że wczoraj znowu ogladalam niektóre odcinki, i 19 prawie cały, są po prostu takie boskie ;)
Ja już przebieram nóżkami czekając na jutrzejszy odcinek. Oczywiście nie siedzę bezczynnie tylko przeglądam sceny naszej pary i wcale nie mam dość.
Dzięki ci Boże za takie seriale
Człowiek od razu czuje się lepiej ;)
Tyle radości mi daje że szok.
hahahaha tak ;) ostatnio się tak cieszyłam na lipcowe odcinki Sezonu na miłość.
błagam niech ktoś i ten serial tlumaczy we wrześniu :( może da radę namówić kogoś z Tureckich seriali
Wiesz może czy zeynep i mukkades dogadaja się w tym sezonie czy zawsze będzie z nimi tak jak teraz? Ja jakoś nie pamiętam tego.
I czy wyda się że małżeństwo to lipa?
no nie jestem pewna właśnie.
na pewno Mukaddes będzie dość potulna w odcinku z wsią [tak to się pisze? ;ppp]
ale w przedostatnim, przed wypadkiem Fathiego będzie straszna kłótnia Zeynep i Fatiha i przy tym Mukaddes będzie się cieszyć, ale czy prawda wyjdzie na jaw? tego nie jestem w stanie stwierdzić
Ciekawe o co się tak pokłócą. Nie daje mi to spokoju. Jak na złość ani słowa nie rozumiem. Ale najważniejsze że wszystko się dobrze skończy.
Chyba, nie wiadomo co zaserwują po ostatniej scenie.
http://www.turkishcelebritynews.com/what-is-happening-in-the-studio-of-love-once -again-ask-yeniden.html
słodziaki <3
https://www.youtube.com/watch?v=S356nEaEWcQ biedny Fatih :D
https://www.youtube.com/watch?v=8kc4UWYeTPg ta scena jest bezcenna ;D
biedny Fatih jest taki uroczy ;)
a tamta scena świetna, jak cały ostatni odcinek ;D
O tak Fatih to najsłodszy facet jakiego widziałam :D
Jutro też będzie świetna scena ;D https://www.youtube.com/watch?v=bK0xX0D0g9M
jutro będzie dużo fajnych scen :D
https://www.youtube.com/watch?v=GCLFkVvPgeU
https://www.youtube.com/watch?v=xtkqViqtNZ0
O tak ta z łóżkiem jest megaaa :D Fatih w końcu się doczekał :D
Ciekawe czy Ozge włosy naturalnie sie tak kręcą
raczej naturalnie, ciężko uzyskać efekt takich włosów na prostych ;)
przynajmniej u mnie ;ppp
Zazdroszcze jej tych włosów :D Ślicznie wygląda właśnie w ostatnim odcinku ;) ogólnie jest śliczna, jak dla mnie ładniejsza od Oyku :D
nie wiem czy ładniejsza, obie są piękne ;)
ale Zeynep ma w sobie coś takiego urokliwego, promiennego, czego w Oyku nie dostrzegam, mimo że jest dość pozytywną postacią ;)
może kwestia powagi, stanowczości, trochę ciężko stwierdzić ;p
Zeynep jest bardzo naturalna i to mi się podoba, że nie zrobili z niej paniusi jak z Oyku. Jak porównać sobie ich makijaże, ubrania to widać różnice :D
no właśnie, i te słynne fochy ;)
Zeynep może dlatego że starsza, doroślejsza a Oyku taka trzpiotka...
wolę Zeynep :D
To ciągłe obrażanie się było nie do zniesienia :/
Ciekawe czy Zeynep ma kogoś :D albo Fatih, oni tak do siebie pasują ;)
nie spotkałam się z żadnymi takimi informacjami ;<
ale poszukam jeszcze
wiem, że Bugra, czyli nasz Fatih był kiedyś żonaty z rok czy dwa i się rozwiódł :)
Fajnie by było jakby sie zeszli :D ale i tak na ekranie jest między nimi chemia ;)
internet twierdzi że jest w związku z jakąś laską ;)
http://dating.famousfix.com/tpx_22657946/bugra-gulsoy-and-nilufer-gurbuz/
a Ozge chodzi z jakimś Burakiem ;pp
http://dating.famousfix.com/tpx_33471477/ozge-ozpirincci-and-burak-yamanturk/
ciężko mi stwierdzić :D
ma coś ciekawego w oczach jak dla mnie
i mam wrażenie że skądś go znam.....
wiesz może kiedy się wyjaśni ta sprawa z Ertanem? strasznie długo to ciągną i nadal nic nie wiadomo. chyba,że on coś jeszcze namiesza
w poniedziałek chyba nadal się nie wyjaśni albo coś przeoczyłam
chyba przed 17 odcinkiem, bo chodzi mi taka jedna scena po głowie, ale nie wiem dokładnie z którego odcinka była ;)
ps. śliczna fotka ;>
to jeszcze sobie poczekamy
ci to wiedzą jak podtrzymać napięcie hehe
dzięki,nie mogłam jej nie dodać,są tu tacy uroczy :DD
Ja tak trochę z innej beczki.... nadrabiam odcinki skutecznie .... właśnie oglądam 11 .... powiem Wam jedno to jest świetny serial komediowy.... dawno się tyle nie uśmiałam jak oglądam....
Na pewno są inni scenarzyści niż w sezonie, nie sprawdziłam, ale chyba też ktoś inny tłumaczy.... bo teksty są przekomiczne ;)
Powiem Wam, że jak na razie kontrakt na miłość przebija lekkością formy sezon na miłość...
Sezon po 20 odcinku zrobił się przyciężkawy.... i nawet super romantyczność Ayaza nie ratowała serialu.
Na urlopie oglądam też urywki sezonu i znowu oglądałam odcinek z zaręczynami.... fochy Oyku to porażka .... Zeynep przy niej to anioł - chociaż też ma zagrania ;)