jeśli chcecie podzielić się czymś, co dopiero ma się wydarzyć w serialu, to zapraszam tutaj!
ciężko się nie zgodzić, po każdym odcinku Sezonu czułam się wykończona psychicznie... zresztą ja oskarżam Oyku i Oktavia z DS o zepsucie mi swoją głupotą telewizora ^^ no nie wytrzymał biedny takiego ciężaru i padł :D
Ask Yeniden z każdym odcinkiem coraz bardziej zachwyca, a Fatih.... ten facet to magia *.*
Jasmin .... musisz domagać się odszkodowania za straty materialne ( telewizor ;)) i moralne .... od Oyku i Oktavia... nie widzę innej możliwości ;)))
Właśnie oglądam 12 odcinek, potem 13 i nareszcie będę na bieżąco... to jeden z lepszych seriali komediowych w ostatnim czasie ;)
haha to chyba tylko Oyku mi zapłaci, bo Octavio to wiecznie bez kasy ;D chyba, że Simona mu da, ale wątpię^^
scena na plaży jak uciekają przed Zombie miażdży :D kocham, uwielbiam i adoruję Fatiha <3
"mój syn chodzi, moja krew "<3
wszyscy hi hi ha ha, a Mukaddes leży na środku i nikt nie zauważył :D
hahah :D
i ten jej drugi pisk pełen rozpaczy, na który nikt nie zareagował ;pp
'dysk mi wyskoczył' :D Mukaddes niby villana, ale ją uwielbiam, a jej smiech rozkłada na łopatki :D uwielbiam jeszcze krzyk matki Fadik jak drze się do Shazimet: dziewuchooooo!:P
też zaważyłam, że chyba używa tego jako przerywnik w rozmowie, zawsze Shazimeeeeet ni z tego ni z owego się jej wymknie :D smiałam się jak głupia jak lustrowała tych gości jak przed domem siedziały hahahaha :)
Ja przez Was krztuszę się ze śmiechu ;) komentarze boskie ;)))
Racja matka Fadik z tym wrzeszczeniem jest tak komiczna, że mi łzy ze śmiechu lecą;)
Mam nadzieję, że moi sąsiedzi nie będą się skarżyć na głośny śmiech za ścianą... ale po prostu nie mogę inaczej ;))) jak oglądam kontrakt ;)))
a reakcja na "świeżo malowane" też krzyk: czemu większymi nie było naaaapisaneeeee???? :P
cięzko mi znależć kogoś kto mnie tu irytuje, wszyscy są kochani :)
Ok,pytasz o od 17 wiec pisze :-)
Zdaje sie ze to jutro bedzie. Na koncu zeynep swoja zlosc wyladuje na fatihu i powie mu wiele niemilych rzeczy,np ze to nie on jest ojcem selima co jest ciosem ponizej pasa. Reszty oczywiscie nie rozumiem. Fatih wyjdzie zalamany z jej domu,rozplacze sie chyba nawet :(
Chcialam beczec razem z nim. Potem zeynep tego pozaluje ale on nie da sie przeprosic
OOOOOO!!!! Akcja trochę rodem z pamiętnika Oyku... ale bardzo dobrze, że Fatih się jej postawi, to jest to :D
biedny Fatih, uwielbiam jego uczuciowość, jest slodki :*
Dziękuję madzik_867 :D
Nie ma sprawy :-)
Ale strasznie smutne to bylo,jejku. Jak ona mogla mu takie rzeczy mowic? Fatih sie bedzie fochac troche ale ma powod. Zeynep sie musi natrudzic zeby jej wybaczyl
bardzo smutne biorąc pod uwagę wszystko co zrobił dla małego, zapewnił mu byt, miłość, dom, w dodatku nie nigdy nie marudził i zawsze miał złote serce... Nie wybrzydzał, że u Zeynep musiał spać na sienniku, ze wszystkiego się cieszył, a tu takie słowa;/ mam nadzieje, że chociaż jakoś mu to wynagrodzi później
Wiem ze juz w nastepnym odcinku przyniesie jakies dokumenty zeby oficjalnie selim nosil jego nazwisko.
Ale to prawda,serce to on ma zlote. Tak obce dziecko pokochac i tak dbac o nich obydwoje :((((
Gdzie takiego faceta masz?bo ja nie znam
ooo to super, widać, że całym sercem kocha małego:) Selim Şekercizade :D
takiego Fatiha to ze świecą szukać, ale myślę, że istnieją tacy faceci, wiadomo ciężko takiego znaleźć w tych czasach, ale gdzieś tacy są napewno mimo wszechogarniającego zepsucia
warto czekać na takiego Fatiha :)
jak patrze na tego faceta, to nawet przez ekran telewziora przesyła mi pozytywne fluidy :D
No w końcu muszą się szybko pogodzić bo zostały raptem 2 odcinki I serii hahaha - żarcik ;)
A z innej beczki oglądałam 19 odcinek i tak sobie myślę, że ci Turcy to trochę schematyczni są w kwestii oświadczyn.... znowu mamy powrót do początków znajomości... chociaż sceny oświadczyn w samolocie mi się bardzo podobają ;)))
A wszytko się zacznie przez Mukaddes... Gdyby Fatih zrozumiał sugestię ojca, że ktoś tam jest i nie gadał o tym ze Meryem jest matką Zeynep i mają się nie zdaradzać,że on wiedział wcześniej( bo wie,że Zeynep go zostawi) to było by pięknie. A tak nasza "kochana" Mukaddes zacznie że dobrze iz Zeynep wybaczyła Fatihemu,że jej nie powiedzial o matce.
dzisiaj będąc u rodziców też oglądałam, i przyłączył się do mnie tata ;)
jest raczej fanem Wspaniałego stulecia, i tak ogląda, ogląda, patrzy na Meriem i mówi: "o, a ta tutaj? już nie rządzi haremem?" ;)
i bardzo bawiła go Mukaddes ;D
więc serial bawi prawie wszystkich ;>
Nie tylko aktorka, która gra matkę Zeynep , ale też sprzedawca sukien ślubnych to Riza z sezonu na miłość...
przewijają się ci aktorzy w różnych serialach.... w cilek kokusu szofer rodziców Buraka to aktor grający ojca Seymy ...
Co do kontraktu masz rację bawi wszystkich.... ja po prostu płaczę ze śmiechu jak oglądam ..... co przy serialach nawet komediowych nie zdarza mi się często.... oj trafili z tym kontraktem w 10 ,
Racja. Mnie się chyba będzie po nocach śnił uciekający Faith. Po prostu poezja hahaha. Dawno tak nie ryczałam ze śmiechu. Oczywiście jest jeszcze mnóstwo innych świetnych scen ale można je opisywać cały dzień.
Nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś serial tak mi się podobał.
Uciekający Fatih .... masz rację poezja... mnie nawet rozśmieszały sceny na przesłuchaniu.... biedny policjant.... jeszcze chwila a rwałby włosy z głowy ;)))
Ja wczoraj przeglądałam jeszcze raz ostatnie 3 odcinki i nie wiem jak wytrzymam żeby je zobaczyć w tv. Roznosi mnie na wszystkie strony, takie super odcinki się szykują.
Na końcu 17 odc płakałam razem z Faithem ( prawie )
a i w szoku byłam widząc później troskliwą Mukkades kiedy Faith się odnalazł. To chyba pierwsza taka scena
Ja też nie śpię po nocach tylko oglądam do przodu :) to już chyba uzależnienie od tureckich seriali;)
Oglądałam 19 odcinek..... hmmmm ;)))
Mało tego zaczęłam oglądać po turecku oczywiście kiralik ask .... ja chyba mam lekkiego fioła ;)) żeby tylko lekkiego ;)))
ja ostatnio oglądałam Inadina Ask, ale Kiralik Ask też podobno fajne ;>
nawet ktoś na angielski tłumaczył
zdjęcia z nowego sezonu:
https://instagram.com/p/7F0Ip7LoiQ/
https://instagram.com/p/7BNbfJzDSB/ - to Mustafa?
https://instagram.com/p/7F2Z3RKVO0/ - pewnie znów coś kombinują ;>
https://instagram.com/p/7F2EIJTAL_/ - inne ujęcie :D
https://instagram.com/p/7FycfttBDe/
https://instagram.com/p/7D1CxnGGCU/