Pamiętam ten seriual z dzieciństwa, naoprawde łezka się w oku kręci jak to się ogląda. Niepowtarzalna bajeczka i chyba najlepsza po prostu. ;)
Niedawno udało mi się skompletować wszystkie 12 serię, reszta w drodze. niekotre odcinki potrafię oglądać kilka razy. Jak ktoś chce linka do dalszych serii to napiszcie, dałbym od razu,. ale po prostu nie chce mi sie chwilowo odgrzebywac Bitcometa :P:P:P
ech, ale literówek narobilem, chciałem napisać że mam wszystkie odcinki 1 serii...
ech, ale literówek narobilem, chciałem napisać że mam wszystkie odcinki 1 serii...
jeśli masz czas to wyślij mi linka zeby sciagnąc wszystkie serie bo kocham tą bajke a długo szukałem wogole nazwy tego
Też to kocham
miłe wspomnienia z dzieciństwa
poszukaj na torrentscan.com // emulek.pl // osloskop.net
Hehe faktycznie swietny serial :) Tylko zawsze zastanawiało mnie dlaczego Optimus moze latac skoro w beast mode jest małpą :D Na szczescie w ciekawostkach jest odpowiedz :)
Tak! Cudna bajka! Jak byś mógł to proszę o podanie linka do serii 4 i następnych.
Superserial! Moim ulubionym był ten srebrny blaszak, Grom, czy jakoś tak. Gepard też był super, inferno też był super... wszyscy byli Super!
No tak Osator rządzi ;)
Sytuacja kiedy SilverBolt i Osator dostali zadanie od Megatrona, żeby zrobić zwiad nad bazą Maximali (s2e3)
Osator - Osator dowodzi. Osator będzie dowódzcą!
Silverbolt - Skoro znasz drogę.. Proszę bardzo. Prowadź.
Osator - Nie mów Osatorowi co ma robić. Osator jest dowódcą!
Silverbolt - W porządku. Co rozkazujesz ?
Osator - Psobot za Osatorem. Osator prowadzi.
Tak, ale w odcinku kiedy po raz pierwszy pojawił się SilverBolt kapsuła z protoformą jego i Quick Strike'a rozbiła się na terytorium Predatonów i SilverBolt przez jeden odcinek był Predatonem. Ale mu się nie podobał ich styl i odszedł do Maximali.
Ps: Gdzieś widziałem linka do wszystkich odcinków. Jakby kogoś interesowało...
Ejj, no Wy chyba potraficie się tylko chwalić LINKAMI, bo zadnego jak dotad jeszcze nie widziałam.
Bajerancka ta animacja :) Pamiętam jak z tatą ciągle ją oglądaliśmy ;p
Haha, Osator był nie do pobicia (przenośnie, bo tak naprawdę to prawie w każdym odcinku mu się obrywało - biedulek ;)
W ogóle fajne te postaci były, dobre czy złe, np. dla mnie Inferno wymiata ;)