Która z postaci z serialu Shaman king najbardziej przypadła Wam do gustu? Wszystkie są ciekawe i warte uznania, ale mnie chyba najbardziej pociągnęła postać Amidamaru - ducha samuraja. Postać pełna tajemnic z ciekawą przeszłością, a ponadto naprawdę sympatyczna.
mnie rozwala Morti i jego teksty :D no i oczywiscie Rio ze swoja piesnia podroznika : "jest 8.15 i jade po szosie, we wlosach mam wiatr a muchy mam w nosie... " ;))
Tak, to mnie też po prostu rozwala :) Te teksty są najlepsze. Albo kiedyś Morty: "Jeśli coś ma się znaleść na liście rzeczy, których już nigdy w życiu nie chciałbym zobaczyć, to to na pewno będzie wnętrze świnki morskiej" ;) W dodatku Yoh miał wtedy jakieś mdłości ;) Biedactwo...
ach to te teksty mnie tak zautoczyly i wciagnely i teraz nie moge sie nowych odcinkow doczekac:)moje ulubione to gdy trey mowi do rio:"tego kwiatu pol swiatu" i tekst rio"jesli ty jestes szarlotka to ja jestem lyzeczka smietanki" czy jakos tak:D
a jesli chodzi o bohaterow to na poczatku najfajniejszy byl yoh i jego duch amidamaru ale teraz rzzadzi dla mnie lynny;)
nom,na poczotku też był dla mnie najfajniejszy yoh a później teraz len:)
nie moge sie już doczekać 2 serii:P
Heh, nie chcę was załamywać, ale ja już widziałam całą drugą serię - nie ma to jak internet i dobry program do ściągania plików ;)
No fakt, Ren jest świetny - ten charakterek. No i jeszcze ma u mnie miejsce Silva.
no ja mam na kompie całą serie pierwszą i drugą...
ogłądałam narazie tylko pierwszą serie i pół drógej bo do reszty nie mam napisów polskich... a angielskiego nie znam za dobrze...
ani japońskiego...
z tymi tekst to sie z wami zgadzam (najlepsza jest piosnka rio ;) ) albo jam ten afro amerykanin tez smiesznie gada ' tak blyskotliwe ze musze zalozyc okulary ' no a ja tam najbardziej to lubie yoh i anne , fajna parka gdzie dominuje kobieta ;) hehe
a ja oglądnełem wszystkie odcinki bo mam na kompie PL hehehe : P
i najbardziej lubie ZEKE (HAO) bo ma fajny charakter i zachowuje sie fajnie a jego duch stróż tez jest niczego sobie XDXDXD Dcuh Ognia Rlzz
Wedłóg mnie to najlepszy jest Trey i Silva, no i Ren [brechtam się ta postać ma taki sam chrakter jak ja :D]. Niecierpie za to Anny [wredna hetera] i Hao [debil którego bym najchetniej zabiła :P]
Zastanawiam się czy oni specjalnie zrobili ten film parodią samego siebie, do dobrego filmu to im kawałek,ale zawsze można się pośmiać???
Jedno jest pewne nie lubisz najfajniejszych postaci. Anna bajer. No i mój Ziguś przynajmniej wie czego chce, a Lenio też jest fajny.
Ja bardzo dużo osób lubię w Shaman king, ale najbardziej to chyba lubię Yoh, Lena, Trey'a, Lyserg'a i Silve. A z duchów to lubię Amidamaru i Basona, fajna też jest Chloe, taka słodziutka. Denerwuje mnie tylko Anna i Rio, nie wiem czemu...
Jak dla mnie najfajniejci są : lenny (ren), Hao (wie czego chce) , Trey ( xD ) no i OPACHO !!!!!! OPACHO RLZZZZZZZZZZZZZ
A teraz ciekawostka o której chyba nie wszyscy wiedzą chodzi mi o to, że Opacho lubiany przez moją przedmówczynie jest w oryginale dziewczyną. Jek ktoś wiedział to gratuluje.
Świetny jest Faust VIII, Lenny, Rio i Yoah
Z duchów Basson, Amidamaru i Tokagero ;-)
Widzę, że Lenny ma niezłe wzięcie... A ja i tak najbardziej lubię Treya i Annę (ostra, ale jakby nie patrzeć, zakochana w Yoh:D). Z duchów natomiast to chyba najfajniejsza jest Cori.... Taka maleńka, a silna...
Nie przeczytałem wszystkiego ale coś mi sie zdaje że bede pierwszy który powie że jego ulubioną postaćia jest nikt inny niż....Hao Asakura^^
wyluzowany gościu który jest cholernie potężny i wie czego chce^^.
Dla tych którzy nie znają japońskich imion imie mojego ulubieńca to jest Zake w wersji angielskiej (znienawidzonej).
Najlepsi są X-laws (Wyrzutki) ;-)
To samo tyczy się duchów. Arcyduchu X-laws są świetne. Szczególnie Michael (arcyduch Marco) i Zeruel (Lyserga)
Mi się podoba najbardziej Morti... np. jak Anna spotkaa Zeeke'a :D ''O NIE! PRAWY SIERPOWY ANNY! [...] ZABLOKOWANY!" i inne :D A co do ducha Lyserga... Jego Duch to Cloey [czyt. Klołi] :D Pozdro!
Z całym szacunkiem, ale chyba niezbyt dokładnie oglądałeś "Króla Szamanów". Owszem duchem stróżem Lyserga jest Chloe, ale do (bodajże) odcinka 52 (coś koło tego). Wtedy Lyserg porzuca Chloe i otrzymuje od Żelaznej Damy Jeanne arcyducha Zeruela. W odcinku 60 kiedy ginie Cebin, Venstar i Mina Chloe, która powróciła do Lyserga łączy się z Zeruelem i 6 pozostałymi arcyduchami (Raphael, Gabriel, Remiel, Sariel, Uriel, Metatron) tworząc jednego potężnego arcyducha - Morphine.
Ja tam wole Lena mam podbny charakter do niego :D heh...a moj ulubiony tekst w sumie trzy teksty to : "Popatrz dobrze ośla lako" , " Otacza mnie zwierzyniec" no i "Niech ktos pusci Jennifer Lopez...Po co ci jakis Lopez?! " heh :D
jezeli chodzi i bohaterów to lubie wszystkich na rowni właściwie bo czasem mnie wkurzaja i nni podobaja mi si ebardziej ale patzrac na ogol to lubie ich po rowno :)
a jezeli chodzi o teksty to najbardziej pamietam jak anna mówi bodajrze w ktora maja teraz strone isc a ten murzynek( niestety nie pamietam imienia i za to przepraszam ) odpowiada " kto jej pozwolił żadzić" ona sie na to wkurza a morty " takich żeczy nie mowi sie annie" i tu ma racje :) z gory sorka jak cos pomieszalam :)
pozdroffka 4all
Ja lubię Lena jedynie za teksty... np. "Po co Ci jakiś Lopez?" "Otacza mnie zwierzyniec!" "Bój się gdzie indziej!" "Aaaa... A-ryyyyż..." i takie te :)
Ja mam kolezanke ktora mi przeszyla odcinki z 3 serii i jak sie dowieaduje Anna i Hao beda razem :) Przynajmniej tak wynika zodcinka ktory mi przesla (streszczenie) :D A Len bedzie z Tamara :D <lol>
The Wolverine hmm .. jezeli dobrze pamietam to "otacza mnie zwierzyniec" mowil Yoh gdy mial jeden raz uderzyc Silve. :)
Morphine to imię Chloe w wersji japońskiej, a nie nazwa fuzji tych wszystkich duchów.
Nie oglądałam wszystkich odcinków SK ale postacią, która przykóła moją uwagę jest Lyserg. Taki z niego zagubiony chłopiec. No i jeszcze fajna jest Jun
Nie oglądałam wszystkich odcinków SK ale postacią, która przykóła moją uwagę jest Lyserg. Taki z niego zagubiony chłopiec. No i jeszcze fajna jest Jun
Hejka SK wciągneło mnie przez przypadek. Tera jestem wierna fanką i ubolewam, że POLSAT zaprzestał emisję. Mogli by puścić w weekendy rano. Jeśli chodzi o mije ulubione postacie to Yoh, Hao(Zeke), Ren(Len), Lyserg(ma ładne oczy), Silva, Chrom(szkoda,że nie jest prawdziwy ;)) a z duchów to Amidamaru. Z innych anieme(bajkopodobnych) to lubię Yu-Gi-Oh i Galactik Football. Pozdro dla ganów Shaman King.
Ja najbardziej lubie Lennyego gościu wymiata. No i Jocko(tak to sie pisze?) i jego "kawały". Dodatkowo rozwala mnie Morti który wygląda jakby był członkiem klubu zawałowca.
No moim zdaniem najlepszy jest Ren. I te jego teksty... No i oczywiście Horo. Uwielbiam jak sie razem kłucą...LOL
Najlepsza zdecydowanie jest Jun Tao(chyba tak to się pisze):P
A tak chyba Rio:)
Ren oczywiście *-* ten jego czub. lubię silne postacie ze zrytą psychą (ulubiony pairing RenHoro, miejcie litość dla yaoistki). kiedy ktoś mówi na niego Len, to mnie coś bierze ;-;
drugą ulubioną postacią byłby może Lyserg, ze wzgląd na jego melancholię. trzecią niech będzie Ryu. taki śmieszny ktoś.
oczywiscie Tao Ren! *w* Pan Jestem Zły Ale Nie Całkiem ^w^
i Hao jest super ^w^ a na jetixie mial fajny glos ^^
Ja najbardziej uwielbiam Fausta, taki kochający i kochany xD Mój typ urody ;) A w połączeniu z Mortym (w 49 odcinku) jest wprost boski ;)
Mi to tam najbardziej przypadł do gustu Yoh (to chyba ten spokój co mu towarzyszy zawsze i wszędzie) i jeszcze Horo Horo (Trey) zabawny gość "o staryy..." ;))
a co do tekstów to chyba Len i jego "Amm... amm... Ryż.. ryż...";))
dialog między Yoh i Lenem
"Len: tu chodzi o mój honor!
Yoh: jaki honor?"
No i jeszcze nie mogę z tych "dowcipów" Joco... "do szafy do szafyy"
Pozdro
Oczywiscie Fust ]:-> i duch Bason xD Ogólnie ciekawa animka obejżałem wszystkie odcinki i powiem że była " dobra "
No więc ja uwielbiam wszystkich, ale tak najbardziej to Fausta, Rio, Morty'ego oraz Yoh^^
a ja lubię Rena, jest fantastyczny xD
a wraz z Choco i Trey'em to już szczególni9e.
ale szczęka mi opadła jak w ostatnich odcinkach przyznał się do przyjaźni :D
Ja uwielbiam Zeke (jap: Hao) Asakure. Może i jest główną złą postacią w anime ale z klasą, swego rodzaju wdziękiem i kultura osobistą (mam podobny charakterek do niego). Na drugim miejscu jest Yoh za swoje wyluzowanie i podejście do życia oraz Anna za zdyscyplinowanie i okazywanie uczuć wtedy kiedy trzeba.