PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848827}

Król tygrysów

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
2020 - 2021
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14940
7,0 32 krytyków
Król tygrysów
powrót do forum serialu Król tygrysów

Jesteście wskazać jakieś dobrze wykonane i nie codzienne seriale dokumentalne produkcji netflixa ?? Oczywiscie nie musza być o wielkich kotach i gejowskich kowbojach ale ogólnie o jakiś niezwykłych rzeczach ?? Słyszałem że Making Murder jest dobre ale czym to się różni od odcinka pierwszego lepszego serialu dokumentalnego który w każdym kolejnym odcinku opisuje jakąs sprawę?

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Making a Morderer...dwa sezony na temat jednej histori polecam.

mordarg

nie jest to dokument ale wciąga american crime story sezon 1 i 2

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

to procedural ??

mordarg

nie ale kazdy sezon opowiada inną historie

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

ok moze kiedys obczaję bo aktualnie w kolejce z 5 innych seriali ;)

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

Ej mogleś pisać że te sezony są na faktach !! To zmienia postać rzeczy :D Przyjrzę się im z tego powodu znacznie szybciej ;)

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

To Ja Ci polecam Duologie MANHUNT - Sezon I Unabomber i sezon drugi Deadly Games. To też jest serial fabularny na faktach pokazujący jednych z najbardziej znanych i psychopatycznychmasowych morderców w historii USA oraz o ludziach którzy doprowadzili tych szaleńców przed obliczę sprawiedliwości. Naprawdę świetny serial widzę że bardzo w stylu wlasnie American Crime story ;)

mordarg

siema siema,moze kiedys zobacze aktualnie rozpocząłem oglądanie Opowieści podręcznej i od drugiego odc wciąga mnie ostro.
To nie ma nic wspolnego z omawianymi tematami powyzej

marcinpastuszynski

A wracając skoro American crime story Ci sie spodobało to pewnie Mindhuter( ale o nim  to pewnie juz słyszałes,dosyc znany) tez przypadnie do gustu no i pierwszy sezon true detectiv pozniej juz jaksi syf zrobili

ocenił(a) serial na 7
marcinpastuszynski

wiem bo jest jeden z kilku seriali jakich nie widziałem. Poza tym już wszystko było widziane jak np o True Decetive kolega niżej pisze albo mindhunterze