Możecie mi powiedzieć coś więcej na jego temat?? To dobra czy zła postać?? Naprawdę pokocha Smith i czy będzie z nią na końcu serialu ?? Swoja drogą jest MEGA przystojny :)
Supremo to ten facet, który pojawił się w dzisiejszym odcinku? Ten wysoki, w białym garniaku?
noo boski jest :) i taki arogancki uwielbiam takie postacie :D już iskrzy między nim a smith, nie mogę się doczekać więcej scen między nimi :)
to przyrodni brat Reiny (od strony matki) i Estefanii (od strony ojca), szef tajnych agentów, będzie pomagał Estefanii dlatego w przyszłości to Javier zajmie jego miejsce. Początkowo irytujący, niepozytywny. Ma głupie pomysły ( ślub Javiera i Estefanii) gra na dwa fronty, okłamuje Sarę, wyznaje Javierowi prawdę o jego matce, wrabia Reinę w handel diamentami zmusza ją do współpracy, nie akceptuje Reiny jako siostry, nie przepada za Bolivarem ;) ostatecznie przechodzi na "dobrą stronę". Tworzy parę ze Smith i prowadzi Reinę do ołtarza.
Tak, naprawdę pokocha Smith i po różnych perypetiach na końcu będą razem. :)
I faktycznie jest przystojny. ;D
Aniu a kiedy między nim a Smith zacznie się dziać coś konkretnego? ;) i kiedy ona dowie się , że to jej szef?
między nimi cały czas coś się będzie dziać ;) ona będzie się opierać, on będzie romansował z Jacki, w chwilach słabości oddadzą się namiętności ;) , a później znów topór wojenny. w między czasie tony nieporozumień np. Sara oskarży go zabicie Javiera, będzie mu miała za złe obronę Estefanii, on namiesza coś przy testach DNA Javiera i Clary i inne. Ale to w jego rękaw się wypłacze sądząc, że Clara nie żyje, a jej syn nie mógł nacieszyć się córką, ostatecznie parą zostają na sam koniec.
Już sobie wyobrażam jaka będzie wściekła kiedy się dowie, że to jej szef. Swoją drogą trochę dziwne, że tego nie widziała. Jeśli dobrze zrozumiałam i Supremo jest szefem agentów.
tak, to jest chyba na tej zasadzie, że ona jest szefową stanu, a on "najwyższym" szefem szefów, jego zadaniem jest trzymanie ręki na pulsie, pojawił się bo sprawy zaczęły się komplikować. Tyle prób zabicia Reiny i żadnego zatrzymanego, tyle trupów i brak zabójcy. Sara już wcześniej powiedziała, że boi się konsekwencji zdrady jej agentów.
Ps. Może objął to stanowisko kiedy ona już zajmowała swoje dlatego go nie widziała.
a wiesz może dlaczego majstrował przy testach DNA javiera i Clarity? Dlaczego zależało mu żeby Javier nie dowiedział sie że ona jest jego córką? miało to coś związek z Estefania?
to on robi drugą próbę, która wychodzi pozytywnie, ale mu o tym nie mówi. Javier i Supremo mówiąc delikatnie nie darzą się sympatią.
Tak jak wspomniała Ania ciężko powiedzieć, kiedy to wszystko między nimi się zacznie. Ja mam wrażenie, że od zawsze między nimi iskrzy. :) Ale będą się całować po raz pierwszy w 49 odcinku. A właściwie Sara się na Supremo rzuci xD A w 50 odcinku pójdą o krok dalej. A w 53 odcinku Sara dowie się, że to Fernando to jej szef. I będzie bardzo, bardzo zła. Przy okazji dostanie mu się po twarzy ;D
A co do tego, że Smith nie poznała, że to jej szef... Cóż też się dziwię, szczególnie, że kilka razy rozmawiała z Supremo przez telefon. ;D Chociażby, kiedy miała miejsce ta akcja z niby śmiercią Reiny. Sara tłumaczyła się przed Supremo przez telefon. Jeszcze wtedy przyszedł Rocky i spytał coś w stylu: "Supremo jest nerwowy?" Na co Smith odpowiada, że ona jest jeszcze bardziej zdenerwowana tym wszystkim.
Widziałam już kilka scen w ich wykonaniu i powiem wam, że wątek Smith y Supremo jest świetny. Przynajmniej ja takie akcje lubię w telenowelach :)
Przy okazji dodam tylko, że Patricio rozmawiajac z Sara jako Supremo miał zmieniony głos, nie do rozpoznania (tak jak w zeznaniach świadków). Można to zauważyć w 49 odc jak rozmawiają przez tel w samochodzie. Supremo mówi przez aparat tel a głos po drugiej stronie jest zmieniony
Mam pytanie. Bo na youtube są inne jakby odcinki, niże te co oglądam po polsku w TV na pulsie. Tam odcinki trwają do dwudziestu paru minut, a w TV po 44 min. Wgl nie ogarniam tego, no bo w oryginalnym języku ( hiszpański ) na youtube Estefania jest na wózku inwalidzkim, a w tych odcinkach z lektorem polskim co lecą na pulsie, nie było czegoś takiego. Powiesz mi o czoo chodzi ? :) No i dlaczego Chłancho będzie chciał zabić Reinę ? Z góry dzieki ;)
Niestety nie pamiętam, dlaczego taka rozbieżność między odcinkami. :/
A co do Juanjo - jest on bratem Steffi.
mam pytanie, pewnie odpowiedź gdzieś juz padla, ale narazie nie znalazłam. Kto jest odpowiedzialny za gwałt Susany?
Nie skupiłam się dokładnie na tym wątku. :/ Ale z tego, co pamiętam nie jest powiedziane, kto był odpowiedzialny za gwałt. O ile dobrze pamiętam, po znalezieniu zwłok w ogrodzie Susana opowiada Juanjo, że pewien mężczyzna ją zgwałcił i ona go zabiła. Chyba go uderzyła. Ale chyba nie mówi konkretnie, kto to zrobił.
Gwałcicielem Susany był jakiś przypadkowy mężczyzna, nie zostanie pokazany. I ona cały czas myślała, że go zabiła, a potem się okaże, że to jednak Victor, bo po uderzeniu Susany, gwałciciel jeszcze żył. No i to on był biologicznym ojcem Camili,
Własnie obejrzałam odc 49. Miedzy Sara a Fernando coś się zaczęło, ładna scena, ale, okazuje się, że on to zaplanował. Jako najwyższy podpuścił Sarę na Fernanda, że ma zrobić wszytko... Ona pocałowała go bo miała takie rozkazy a on? Chciał się zabawić, skorzystać? Wcześniej mówił do Octwia ze Smith mu się podoba ale czy to było szczere czy tylko element gry? Z tym wyglądem nie musiałby się bawić w żadne podchody. Swoja drogą dobrze ze Javier zadzwonił, nie ma co się spieszyć
Nie wiem czy w tym momencie jest to szczere, nie pamiętam dokładnie tej sytuacji, ale później Fernanado będzie zakochany w Smith, ona na pewno mu się podoba już teraz, dlatego ją podpuścił, żeby zaczęła z nim romans.
Czy ktoś mógłby wytłumaczyć przepychanki między Smith a Fernandem? Czy ja dobrze wszystko rozumiem? A wiec idąc od początku Fernando pojawił się, jako typ podejrzany o handel diamentami. Diament skradziono. Supremo kazał Smith sprawdzić Fernando, ona odwiedziła go w hotelu wtedy, co on tak świecił klata. Później Sara spotkała się z nim w knajpie i prosiła o pomoc w ujęciu na gorącym uczynku Octowa umawiając się, że wtedy przymknie oko na jego interesy. Supremo stracił zaufanie do Smith, jako pracownika. (Dlaczego?)Potem odsunął ją od sprawy. A później dal jeszcze jedna szanse sugerując zacieśnienie więzi z Fernandem.
Na czym polegał plan Smith? Chciała zemścić się na szefie. W rozmowie z Supremo powiedziała, że chce zaskoczyć Fernanda i zakończyć misje. Dał jej diamenty, ona miała je spieniężyć. Supremo rozważał 2 opcje: wróci z diamentami albo z kasą. Ona nie myślała schematami, wróciła z pistoletem (czy zamierzała ująć Fernanda na nielegalnym interesie?) Nie ogarniam
Na czym polegała jej zdrada?
Btw. Zakończenie 52 odc rewelacyjne ;)
ich relacje sa troche dziwne, nigdy nie widomo o co z nimi chodzi, niby sie kloca , niby sie nie lubia ,potem sie kochaja , sama za nimi czasami nie nadazam ,wydaja mi sie ze na poczatku on chcial sprawdzic czy smith jest dobra agenta ale tez za to mu sie od poczatku podobala wiec chyba tez chcial sie z nia troche zabawic, z tego co wiem to on tez ma problemy z zaufaniem do ludzi , a jesli chodzi o smith to chciala ujac fernanda od samego poczatku i dobrze zrobila bo udowodnila mu ze jest godna zaufania agentka ,, ale miedzy nimi bedzie jeszcze duzo klotni nieporozumien a potem jak zwykle beda ladawac w lozku , poprostu ich relacje sa juz takie skomplikowane
mam pytanie do ciebie klaudia 1300 wiem ze juz obejrzalas wszytskie odcniki wiec dlatego sie ciebie chce zapytac , pamietasz w odcinkach jak clara byla w szpitalu , przychal elsupremo i o cos sie klocil z smith ? czy chodzilo o to ze on przespal sie z jackie ? pamietasz moze o co tam chodzilo ? i dlaczego o sie wogule z nia przespal jak niby jest zakochany w smith ?
Przykro mi, ale nie pamiętam o co i kiedy dokładnie Supremo kłócił się ze Smith, szczególnie, że tych kłótni było dużo, a ja nie za bardzo skupiałam się na ich wątku ;) Pamiętam tylko, że Supremo był zazdrosny o lekarza, który zajmował się Clarą. A on sypiał z Jacky, bo chciał zapomnieć o Smith. Dziwny sposób, ale on w ogóle był dziwny.
dziekuje za odpowiedz :) tak myslam ze to wlasnie o to chodzilo ale nie bylam na 100 % pewna , wiec bardzo dziekuje za odpowiedz :) i masz racje el supremo byl dziwny heh :) ale za to tez bardzo fajny jak tylko go zobaczylam pierwszy raz w tym seriali to zaraz przykuj moja uwaga i sie jeszcze bardziej ciekawej zaczela robic w tym serialu
Mi się generalnie nie podobał jego charakter, ale trzeba przyznać, że facet jest przystojny ;) Jest na co popatrzeć ;P
oj tak jest na co popatrzec ;) no charakter ma troche skomplikowany ale fajnie sie go oglada :)
On jest zajebistyyy nie moge sie na niego napatrzec:))) Ale trzeba przyznac ze charakter ma nieoczywisty i swoje za uszami tez bedzie mial. Na szczescie ponoc (bo jeszcze nie doszlam do tych odc) sie zmieni i bedzie zalowal.
Nie czaje czemu on kocha tylko estefanie a Reiny nie? Wiem ze to estefania sie nim zajmowala itp itd ale siostra to siostra.
w czasie pobytu Clary w szpitalu zapewne kłócili się o Estefanię, bo Supremo nie mógł jej znaleźć (była zamknięta w psychiatryku) i podejrzewał, że Smith lub jej syn mają coś wspólnego z jej zniknięciem.
dzieki :) a czy wiesz moze dlaczego el supremo potem zrezygnowal z posady najwyszego i nicholas go zastapil ???
Smith wzięła urlop po tym jak Estefania ją w pewnym sensie przechytrzyła tzn. przyznała się przed nią do porwania Clary, a później się tego wyparła i pozostała wolna.
czy on z nia nigdy tak naprawde nie zerwal ??? kurcze szkoda ze nie mozna nigdzie obejrzec wszytskich odcinkow po polsku , tylko trzeba czekac :(
oni tak nie do końca byli razem owszem sypiali ze sobą, ale Supremo w międzyczasie sypiał też ze swoją byłą i nie tylko. i bardzo działał Smith na nerwy
Jeśli chodzi o wątek Smith&Supremo to możesz pytać mnie bo ja przede wszystkim skupiałam się na nich :D <3
to tak samo jak ja :)) uwielbiam ich wprost :)) w takim razie mam pare pytan ;))
dlaczego el supremo aresztowal smith?
czy powiedzial jej kiedys wprost ze ja kocha ?
czy smith sie dowiedzial ze on sie przespal z jackie ??
i jak na zaaregowala ??
i jak on sie z tego jej wytlumaczyl ???
czy on naprwade robil jej wyrzuty za tego doktora clary i byl o nia zazdrosny wtedy ??? i ostatnie pytanie czy po tym jak wyjechal z tej hiszpani wtedy jak clara byla w szpitalu o powiedzial smith ze nie moze z nia byc ?? wiem ze to troche za duzo pytan ale jestem strasznie ciekawska :))
Bo Javier zaginął i dowiedziała się że chce zabić Victora a jak on go zabije to nie on pójdzie siedzieć tylko ona.
Tak powiedział i to nie jednokrotnie :) Pierwszy raz powie jej to w środe w 60 odcinku :)
Tak jak przyjechał do Hiszpanii i jak poszli do domu Javiera to zaczął jej robić wyrzuty że już sobie kogoś znalazła w tedy ją pocałował i zadzwonił tel i była to Jackie. Po rozmowie Smith spytała czy z nią sypiał gdy wyjechała (Czy jakoś tak) a on na to "Bingo" i chciała go uderzyć ale złapał jej rękę była to Meega scena :D I w tedy siedzieli i rozmawiali i Supremo powiedział że nie może z nią być albo ona tak powiedziała ;) I już nie pamiętam coś jeszcze powiedzieli i on wstał i było beso i... Ale potem mnie zdenerwował bo strasznie ją potem potraktował :(( Byłam na niego złaaa!!!
Tak powiedział że nikogo jeszcze tak nie kochał jak ją ale nie mogą być razem i wg takie rzeczy i odszedł :(
Spoczko o nich moge w kółko pisać :D
dziekuje ci bardzo bardzo za odpowiedzi :))) jak czegos nie bede wiedziala albo bede sie chciala czegos dowiedziec to dam znac :))