PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Victor to chory psychopata. Tyle w temacie. Od początku był bydlakiem, ale teraz już przechodzi samego siebie

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Fakt, przegięłam z jego dość dużo pozytywną oceną, ale co na to poradzę, że mimo jego mega wad i tak go lubię i za wszelką cenę próbuje dostrzec w nim jakieś pozytywy :)

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Ee tam:) Ja tez go w miare lubie jak nie dręczy Reiny. Mozna sie czasem pośmiac. Te dyktowanie listu Reinie to mistrzostwo haha:)))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Tylko to mało kiedy się u niego zdarza, żeby nie dręczył Reiny. On zawsze musi coś takiego wymyślić i ją czymś dręczyć. :/ On chyba dyktował jakiś tekst pamiętnika Reinie, który sam sobie wymyślał, jak jemu najbardziej by odpowiadał. Javier jak to potem czytał to i tak w nic z tego co tam było napisane nie uwierzył.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Może i dręczy ale Reina tez nie jest juz tak naiwna i głupia jak na początku. Teraz nie da sie mu zastraszyć :))))

monia198923

No tutaj bym nie była taka pewna... który to już raz Reina zostawia Javiera? który to już raz opowiada mu bajki o tym jaka jest zła, który to już raz zamiast mu wprost powiedzieć o co biega, kręci jak pralka na wysokich obrotach? drażni mnie to już

girl_with_tattoo

To samo Susana! ile razy jeszcze rzuci Juanjo - dla jego dobra?

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Susana to juz od dawna mnie denerwuje. Ona jest niestabilna emocjonalnie. Ja wiem ze zycie z Victorem odcisnelo na niej pietno i wogole no ale bez przesady. Jak ona sie czasem zahcowuje to zal patrzec. Juanjo niby za młody dla niej ale sie powazniej zachowuje niz ona.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Susana to ma czasami takie akcje, rozstaje się z tym Juanjem i znowu do niego wraca. On to ma do niej niesamowitą cierpliwość, bo np. ktoś taki jak Victor to już dawno by nie wytrzymał. To prawda, on jest od niej młodszy, a zachowuje od niej o wiele poważniej.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

I bardzo dobrze, że Reina już teraz nie da mu się tak zastraszać. Potrafi się postawić i z nim zmierzyć.

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Trochę nie na temat, ale mam pytanie znasz może piosenkę z tego filmiku, minuta 2:12 ?? https://www.youtube.com/watch?v=ReGd4u1IQFM

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Ty no melodia znana, ale nie mam pojęcia skad ją znam :))))

ocenił(a) serial na 10
monia198923

No ja mam to samo i dopóki nie dojdę jaka to piosenka, to nie przestane o tym myśleć :(

ocenił(a) serial na 10
sandia23

może ktoś inny na forum będzie wiedział :)

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Tez mnie zaintrygodało;) znalazłam coś z czym mi sie kojarzy
https://www.youtube.com/watch?v=oXiq4BOIMiY

sandia23

I will survive - Gloria Gaynor , Robbie Williams - Supreme

ocenił(a) serial na 8
Babybetsi

Wg mnie to napewno nie jest I will survive tam nie ma takiego Lala la la la. A znam ten utwór bardzo dobrze. Podobne ale to nie jest to. A tego Robbiego zaraz oblukam na yutubie ;-))

monia198923

Chodziło mi o melodie, a nie o tekst :)

ocenił(a) serial na 8
Babybetsi

Aa no w sumie melodia podobna. A moze to lalala to zadna piosenka czy utwór tylko wlasnie podkład z I will survive a tamto to tylko taka interpretacja własna ? :)))

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Melodia podobna, ale to nie jest to czego szukam :( niestety za cholerę nie mogę sobie przypomnieć skąd znam tamtą piosenkę :(

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Zeby tam chociaz byly jeszcze jakies słowa oprocz tego lala la la to by bylo latwiej znalesc:)))))

ocenił(a) serial na 8
sandia23

Lubisz go i już, nie musisz mu wyszukiwać pozytywnych cech skoro Ci złe nie przeszkadzają :)

girl_with_tattoo

A czy mogę zapytać - trochę nie na temat - bo mi umknęło, kto jest w końcu ojcem Javiera? są z Victorem braćmi czy kuzynami? bo ten nowy Octavio to brat bliźniak poprzedniego? czy poprzedni to był jakiś sobowtór?

girl_with_tattoo

Victor jest synem prawdziwego octavia. On i Geronimo (przyrodni bracia) mieli wypadek po ktorym geronimo zamknal octavia w psychiatryku a sam zrobił sobie kilka operacji plastycznych żeby wyglądał identycznie jak on. Potem ożenił sie z narzeczona octavia która juz była w ciąży z victorem. Skoro prawdziwy octavio nigdy nie poznał smith osobiście javier musi być synem geronima - dlatego to on dostał cały majątek w spadku a nie victor

Agnes_1603

ooo, dzięki! xD

girl_with_tattoo

Nie ma sprawy ;) tez mi się zdarza zagubić w tych wątkach ;)

ocenił(a) serial na 8
Agnes_1603

Napewno??? Wydaje mi sie ze obaj i Javier i Victor sa synami podrabianego Octavia czyli Geronimo. Przeciez tamten Octavio siedzial 50 lat w psychiatryku a Victor tyle w serialu na bank nie ma.

monia198923

Nie upieram sie ;) ja tak zrozumiałam a też nie oglądam każdego odcinka wiec może mi coś umknęło. Mogę się mylić wiec jak coś niech ktoś sprostuje

ocenił(a) serial na 8
Agnes_1603

Nie no ja tez nie jestem pewna:)) Tak mi sie tylko zdaje. Poczekamy moze ktos wie napewno to napisze :)))

monia198923

Kurcze, a nie było czasem wątku, że prawdziwy Octavio mówi Estefanii, że Geronimo nie kochał nigdy Victora, bo nie był jego synem? ale to się faktycznie kupy nie trzyma z tym 50 letnim pobycie w szpitalu

ocenił(a) serial na 10
girl_with_tattoo

Mówił że nie kochał Victora za to, że jest podobny do niego a nie do Geronima. Z tego co ja wiem to Victor i Javier są synami tego Octavia, który już nie żyje.

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Ty wiesz co ? Chyba cos takiego było. Ja mam nagrane ostatnie odcinki jak bede miala czas to wroce i poszukam co on wtedy gadal. To bylo napewno wtedy jak Octavio opowiadał Stefce o nim i o Geronimo .