PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10006625}
4,5 8,5 tys. ocen
4,5 10 1 8474
3,8 9 krytyków
Krakowskie potwory
powrót do forum serialu Krakowskie potwory

Gniot straszny, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju - dlaczego typ wpi***ał dżdżownice?

Grzegorz_Czyzewski

Maja dużo białka. A tak na serio, nie wiem i w sumie niewiele mnie to interesuje.

rita83

Mnie też, ale to jedyny wątek w całym serialu, który w jakikolwiek sposób zwrócił moją uwagę.

ocenił(a) serial na 8
Grzegorz_Czyzewski

Moim zdaniem po to, aby stworz mógł podsłuchiwać

ocenił(a) serial na 7
Grzegorz_Czyzewski

Może próbował zyskać jakieś mroczne moce, żeby uratować syna? W ostatnim odcinku dzięki Lucky'emu jakby cofa się to całe zło, które do siebie dopuścił, i mimo że teoretycznie to wciąż nie leży w jego interesie, to jednak idzie i wykonuje rytuał, dlatego wydaje mi się, że to co go opętało to było coś więcej niż tylko to poddaństwo Chworzowi, które objawiło się czarnymi oczami pod sam koniec.

Sol89

Gigi też był tym karmiony jak był opętany, może ma to na celu uwolnienie się od złych duchów

Grzegorz_Czyzewski

A ja myśle ze on sam był jakiegoś rodzaju potworem i lubił jeść dżdżownice. Była taka scena ze zasłaniał sobie jakby sierść / włosy kołnierzykiem… on coś ukrywał !

EweIina_Sobecka

Myślę że był HERMUSEM , kaszubskim władcą żmij i dżdżownic - ale scenarzystki chyba były po prostu naćpane przy pisaniu...