Krew z krwi: Sezon 3 Krew z krwi sezon 3, odcinek 10
odcinek Krew z krwi (2012)

Krew z krwi | odcinek 10

46m
6,5 88  ocen
6,5 10 1 88
Krew z krwi
powrót do forum s3e10

Ostatni odcinek naciągany jak stare gacie na płocie. Franek ma dar jasnowidzenia haseł i wnętrzności maskotek :-) kto oglądał to wie o co chodzi. Para z Kanady zabija wszystkich jak kaczki, do prokuratora można sobie dzwonić jak do kolegi, Bronek stoi jak słup gdy policja podjeżdża serio? Wycieczka do Warszawy bez obstawy? Kierownicy grupy przestępczej jadą jak taksówką hmm. O reszcie nie wspomnę… Dodajcie swoje spostrzeżenia. 

fav

Zgadzam się ze wszystkimi Twoimi spostrzeżeniami. Dla mnie największą i niewyjaśnioną zagadką było, jak już w innym wątku pisałam, upór prokuratora w ściganiu Carmen, naszej gangsterskiej Matki-Polki/ Matki Bolesnej. Nie wiadomo też, dlaczego prokurator się upijał na umór. Jednak dla mnie największymi jajami było to, że Bronek w końcowej scenie wylazł z wraku samochodu cały i zdrowy i z pistolecikiem w ręku. Skąd wziął pistolet, będąc wcześniej nieuzbrojony, nie wiadomo xDDDDDD. Może policjantowi i prokuratorowi pistoleciki powypadały z kabur jak samochód dachował xDDDDDDD.

milosniczkafilmow

Z tego co pamiętam jego koledzy z Hondy dali mu gdy wyczołgał się.

ocenił(a) serial na 7
fav

Ja to pogubiłam się w kwestii wątku kanadyjczykow, skąd oni się pojawili i dlaczego??

Ewiatko

Franek i Nina chyba robili z nimi interesy kiedy Carmen siedziała w więzieniu. Wzięli towar bez zapłaty do rozprowadzenia ale im ukradziono z kontenera. Może ktoś mnie poprawi.

ocenił(a) serial na 6
fav

Prokurator zgodził się na zostawienie narkotyków, przecież to absurd jego przełożonym zależało na fentanylu, a nie na Carmen. Już nie wspominając, że Carmen w poprzednim odcinku rozwaliła spluwa karka z półobrotu;) a i wcześniej trochę takich kwiatków by się znalazło.

Bartek_990

No właśnie, dlaczego prokurator zgodził się na zostawienie fentanylu?

ocenił(a) serial na 6
milosniczkafilmow

Pokazali , że niby tak dogadal sie z Carmen. Carmen i Bronka zwija prokurator, a narkotyki bierze Franek i oddaje Kanadyjczykom za spokoj. Ale chyba żaden prokurator nie poszedł by na taki układ.

milosniczkafilmow

Niewiadomo.