Krew z krwi
powrót do forum 3 sezonu

Czy myslicie ze po takim zakonczeniu serialu moze byc jeszcze jakas kontynuacja?

itisnotme

Wszystko się może zdarzyć, może wcale jej nie zabił albo zabił i Franek będzie chciał ją pomścić :D

ocenił(a) serial na 9
itisnotme

Tez mi sie wydaje, ze niepokazanie jej na koncu i wiele niedomknietych watkow, a takze slowa Kanadyjczykow "for now", sa sygnalem, ze mogla przezyc i bedzie kontynuacja.

itisnotme

Serial jest na holenderskiej licencji i w holenderskim oryginale ma pięć sezonów. W ostatnim, piątym, sezonie Carmen ostatecznie rozprawia się z Bronkiem. Ja ciekawa jestem innej kwestii, która w tym sezonie nie została rozwiązana: Dlaczego prokurator zawziął się tak na Carmen? Dzieciak mu się zaćpał, czy co? Bo widać, że facet miał problemy, bo chlał. I pewnie widz nie będzie znał powodu obsesji prokuratora na punkcie Carmen, ponieważ facet zginął.

milosniczkafilmow

O tak, też mnie to interesuje co on tak się uwziął na nią. I zakończenie jest otwarte. Myślę że będzie 4 sezon bo gdyby Bronek zabił Carmen to Franek pewnie będzie chciał się zemścić tak samo Sandra. A jak przeżyje akcja i tak pójdzie dalej

itisnotme

Na bank będzie kolejny sezon. Zgaduję, że Carmen przeżyła bo miała kamizelkę.

swirus5

Niby spoko opcja ale po co policja miałaby jej dawać kamizelkę. Myślę że postrzelił ją a ona będzie w śpiączce. Nie wiem czy czasami nie było tak w holenderskiej wersji

datina69

Na bank będzie w śpiączce, bo można to zobaczyć w holenderskiej wersji.

itisnotme

Jak dla mnie, to ona ustawiła się z bronkiem , I ustawka była żeby go odbić, I on ja wcale nie zabił.... a gadał tak bo wiedział ze jest nagrywane....

Lukasz87zg

W punkt. Może Tarczyński przeżył. Bronek jest za miękki by zabił Carmen, a sam na siebie dożywocia by nie kręcił. Większość niedomkniętych wątków wskazuje że może powstać 4 sezon.  

ocenił(a) serial na 7
itisnotme

Mnie zastanawia motyw Kanadyjczyka który odpalił Gonzo. Po pierwsze po co? A po drugie, typ w pojedynkę wbija się na chatę gościa który szedł na pierwsza osobę w mieście, odpala go i wychodzi bez szwanku

itisnotme

Moim zdaniem będzie następny sezon.

itisnotme

Nie no musi być 4 sezon bo koniec 3 nic nie wyjaśnił