PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34055}

Kroniki Seinfelda

Seinfeld
1990 - 1998
7,8 5,4 tys. ocen
7,8 10 1 5366
8,8 5 krytyków
Kroniki Seinfelda
powrót do forum serialu Kroniki Seinfelda

Co robi Kramer?

ocenił(a) serial na 8

Chodzi mi o jego pracę, skąd on ma w ogóle pieniądze? Poza akcentem w Hollywood i paru zakładach bukmacherskich nic na ten temat nie było mowy..
Jestem na 5. sezonie, więc bez dalszych spoilerów

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

heh, no właśnie nic nie robi i o to chodzi. Jerry od czasu do czasu nabija się z tego nicnierobienia:) To jest człowiek orkiestra. Tu jakiś biznes, tu coś kupi a tam sprzeda. Świetna postać:)

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

Kramer to taki kombinator,może nie ma stałej pracy ale chyba w każdym sezonie ma jakieś dość duże przedsięwzięcie.Ogólnie głowa pełna z pozoru absurdalnych pomysłów ale nawet Jerry jest czasem pod wrażeniem.Wydaje mi się że kiedyś w rozmowie Jerry'ego z Elaine wyszło że ma też nawet jakąś kartotekę kryminalną ale powodu chyba nie podali ;)

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

Kramer jest najlepszy.Ogólnie świetny serial

ocenił(a) serial na 9
Pauleta

ogólnie Kramer pracował w bajglarni.
Przez 10 lat odbywał się strajk związków zawodowych, który skończył się chyba w 8 lub 9 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

Kramer przypomina mi "Bułę" z Graczyków granego przez Pawła Wawrzeckiego :) ze sposobu bycia, z tego że nikt nie wie skąd tak naprawdę ma kasę. Nie zdziwiłbym się nawet jakby się okazało że Jaroszyński wprost inspirował się Kramerem.