PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126018}

Krowa i Kurczak

Cow and Chicken
1995 - 1999
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14475
7,4 11 krytyków
Krowa i Kurczak
powrót do forum serialu Krowa i Kurczak

Obrzydliwa bajka na każdym kroku emanuje od niej sexem, nagi diabeł oraz tytułowi bohaterowie... powinna być 18+ tak to podpucha...

ocenił(a) serial na 10
Awgwa

a kysz mocherowy berecie nie zakazuj ludziom co dobre bo powstanie z kraju ceznuralne gowno a wiec noie mow ze epatuje i tak dalej bo sam sie na tym pewnie kiedys wychowywales chyba ze jestes malolatem no to widac ze cie nie kreci

ocenił(a) serial na 8
Awgwa

Dokładnie !
Lata 90 dla kreskówek to wiek złoty miodem i mlekiem płynące.
Wtedy powstawały wielkie produkcje animowane.
Widać że jesteś Moherem albo małym szczylem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 2
Jason_7

I tak właśnie wypowiadają się entuzjaści tej , pożal się Boże, kreskówki... A lata 90 to owszem był dobry czas dla dziecięcej kinematografii, ale właśnie końcówka lat 90, kiedy powstawały takie produkcje jak wyżej wspomniana czy nieszczęsny Dexter, Atomówki czy Chojrak są początkiem upadku dziecięcej kinematografii.

ocenił(a) serial na 3
Awgwa

A ja sądzę, ze moze nie jest aż taka najgorsza, ale jednak słaba. Nie chodzi mi tutaj o jakieś nagości czy coś, ale po prostu głupkowaty humor; co śmiesznego jest w tym, jak kurczak zostaje przejechany przez walec drogowy?

zuoisgood

Kreskówka ta jest gówniana. Nie poruszam już nawet kwestii etycznych aczkolwiek mają one znaczenie, bo przecież to ma być dla dzieci.

Chodzi przede wszystkim o humor oraz walor estetyczny, bije syfem od tego, postacie narysowane są karykaturalnie i na swój sposób obrzydliwie. Oczywiście tani chwyt w postaci krzykliwych kolorów i ich dużej dynamiki. Niestety, CN właśnie zaczął puszczać takie syf, który się dobrze sprzedaje, bo działa na podświadome bodźce dzieci.

1/10

ocenił(a) serial na 1
Abukashi

CN wciaz puszcza w przewazajacej czesci filmy ktore dzieci wcale nie rozwijaja. W domu dzieciaki maja bana na CN

ocenił(a) serial na 7
Abukashi

Kiedy zrozumiecie ze animacja =/= dla dzieci. Pusc dziecku jakies Hentai, bo to tez animacja.
CN to kanal dla mlodzierzy i starszych ktory (kiedys przynajmniej) puszcza kreskowki.
Dla dzieci masz MIni Mini.
Co do obrzydliwego, karykaturalnego stylu - Picasso tez nie malowal "ladnie".
Humorczesto nie jest tak oczywisty i wiele kwesti ma drugie dno, wiele bardziej zrozumiale dla starszych.

Awgwa

Proszę nie karmcie trola.

Awgwa

Hahaha nie dość, że ten post ma 3 lata to jeszcze na końcu ewidentnie napisałem, że to podpucha, trolling. Sami tu geniusze siedzą! ;D

użytkownik usunięty
Awgwa

Ewidentnie byłaby to podpucha, gdybyś napisał to zgodnie z zasadami gramatyki.

Aaa gramatyczny nazista atakuje, chować żydów. xD

użytkownik usunięty
Awgwa

Jeżeli nie napiszesz czegoś poprawnie, to nie oczekuj, że ktoś w pełni zrozumie, co chciałeś przekazać.

To było celowo tak napisane żeby ci głupsi mogli pokazać, że są głupsi.

użytkownik usunięty
Awgwa

No i rzeczywiście pokazałeś.

Dokładnie, teraz rozumiesz!

użytkownik usunięty
Awgwa

Wiem, że spóźniłam się o dobre pół roku, ale....
Idioci, wszędzie idioci.

Spoko, też wolno czytam.