PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126018}

Krowa i Kurczak

Cow and Chicken
1995 - 1999
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14475
7,4 11 krytyków
Krowa i Kurczak
powrót do forum serialu Krowa i Kurczak

Najlepszy jest Czerwony. Ten dupszter bez spodni jak mówią:D to największy łoś ze wszystkich nawet od pawiana.

hedzien

Zgadzam się. Czerwony koleś jest najśmieszniejszy i zarazem najbardziej popieprzony (przepraszam za słownictwo) ze wszystkich postaci. Bardzo lubię go oglądać.

użytkownik usunięty
hedzien

Gołodupiec rox! Moja ulubiona postac z kreskówki ^^

ocenił(a) serial na 10

Czerwony bez spodni to najbardziej oryginalna postać, jaką kiedykolwiek stworzono. Typowa dla niego ekspresja głosu polegająca na mieszaniu niskich ton z wysokimi (tylko Boberek potrafi to oddać) i doliczmy do tego chodzenie na tyłku, które przeszło juz do historii.

akira894

Czerwony to taka postac intrygująca ;D bravo za pomysł ;))

hedzien

Czerwony jest najlepszy! Oglądam teraz codziennie na Crotoonie Jam Łasice po 20 specjalnie dla niego :D to zabawne, bo jak byłam mała to mnie jego teksty tak nie śmieszyły, i te imiona jakie przyjmuje w odcinkach jak Telula Pośladek aldo Półdupek. Zresztą jego zachowanie jest też genialne. Ostatnio w jakimś odcinku coś opowiadał, i potem turlał się po ziemi i tekst: ah ah jest taki podniecooonyyy :D nie mówi już o skakaniu na pośladkach...
W jednym odnicku Krowy i kurczaka jak ich rodzice dzwonili do doktora i ten numer: 555 którkie majteczki (czy jakoś tak)
nie ma co Czerwony rządzi

hedzien

jest figurka dupsztylaka w cn jajko czekoladowe'jeśli go ktoś trafi';D

ocenił(a) serial na 9
mishina

Powinien dostać oskara :D

ocenił(a) serial na 1
Kryychaa

Ja tego "humoru" jakoś nie rozumiem.Według mnie to największe gó**o na ziemi.

pochrannekk

Też mnie ten humor nie łapie, typowy dowcip niskich lotów jak Jackass "wpierdolę sobie śrubę w poślada i jest mega śmieszny i cool". To jest ten sam poziom. I to nie jest kwestia, że wolę stare: shrek, epoka lodowcowa czy wall-e to bardzo fajne animacje, które też się nadają dla dzieci.

ocenił(a) serial na 8
hedzien

Serial ten oglądałam od małego, ale dopiero teraz, kiedy znowu zaczęłam go oglądać, zrozumiałam jego geniusz i dowcipy w nim stosowane. Zrozumiałam, że Krowa i kurczak to nie jest bajka dla dzieci, ale właśnie dla dorosłych, coś jak "Simpsonowie". Dzieci po prostu nie są w stanie zrozumieć większości aluzji.
Sądzę też, iż Czerwony jest postacią genialną. To jego chodzenie na tyłku jest świetne (tak w ogóle to jego tyłek działa na mnie hipnotyzująco).