Pierwszy sezon oglądałem na 42 calowym LG w rozdzielczości 1080p/FHD, ten oglądam na LG OLED 55 cali na canale Canal+ 4K i muszę powiedzieć że czasem mam problem z rozróżnieniem detali, obraz jest ciemny caly czas. Przy scenach kręconych w dzień jest lepiej ale niewiele. Czy tylko ja tak mam i coś nie tak u mnie z tv, czy wy też ? Dźwięk wiadomo, średni, ale na szczęście są napisy.
Co do samego sezonu, po 4 odcinkach jest nieźle. Justyna wymiata. Magda Koleśnik jest świetna, muszę się zainteresować jej rolami. Ciekawe jest, że przyćmiewa Kruka/Michała Żurawskiego, którego problemy z agresją stają się powoli monotonne. Wątek morderczego rodzeństwa niezbyt intryguje, wiadomo, że on jest w serialu tylko po to żeby pod koniec sezonu była jakaś akcja z żoną Kruka. Ciekawe czy ją uśmiercą by zepchnąć Kruka na ciemną stronę mocy :) Mimo to ciekawie ogląda się Marię Sobocińską, która robi co może by wycisnąć co się da z roli rapującej siostrzyczki.
Stylistyka serialu też pewnie robi swoje:) mi także drugi sezon przypadł do gustu. Nigdy nie słyszałem wcześniej o Magdalenie Koleśnik, dopiero teraz za sprawą Kruka, oraz filmu Sweat i zastanawiam się jak to możliwe, może brak ciekawych ról, szczęścia, sam nie wiem. Wątek morderczego rodzeństwa jest jak dla mnie najmroczniejszy i najbardziej intrygujący zarazem w całym serialu. Ciekawa rola Mari Sobocińskiej, zupełnie inna niż pobożnej dziewczyny z Sexsify. Cieszy mnie to że coraz częściej stawia się na ,,nieograne” twarze.