Ahh ta polityczna poprawność amerykańska :-) Pamiętajcie słowianie również byli murzynami i tak samo nimi są azjaci.
Co Ty z tą cebulą to jakiś fetysz smakowy?;) Tłumacz innym co masz na myśli bo obrażając ich będą Cię za zwykłego trolla mieli
Warszawa to jeszcze gorsze bagno niż jakakolwiek wiocha. Ale nie martw się, pasujesz poziomem do tego gówna.
Dzięki rozmowie z tobą faktycznie się czegoś na ten temat dowiedziałem. :)
Ale serio, znudziłeś mi się, niech ktoś inny ma z ciebie bekę teraz. Narka! :)
Jak tam podczepienie krokodyla do Pana aury? Fajnie jest to tak spędzać czas na trollowanie i sianie fermentu w sieci ?
Byli. Na Ziemi-23 wylądował czarny Superman - Calvin Ellis i został nawet tamtejszym prezydentem USA :D
Jeśli założymy, że teoria wieloświata jest prawdziwa, a wszechświatów jest nieskończenie wiele - to jednak może istnieć ;)
A niech sobie obsadzają kim chcą. Jak dla mnie mogą nakręcić nowego Czarnego Supermana i będę miał to gdzieś.
Cebulę to będziesz miał jak ty będziesz chciał czarno skórego bohatera przedstawić jako białego to wtedy zobaczymy bo podejrzewam, że dostaniesz ogromne kary finansowe albo skończysz we więzieniu za rasizm.
Używajcie trochę rozumu ludzie....
skoro na ziemi są różne rasy dlaczego na kryptonie miało by ich nie być?
ah ta poprawność polaczko-cebulowa
ja już nawet nie marnuję czasu na głąbów po tym jak narzekali że nawet w Panterze grają sami czarni... bo to że w filmie o afrykańskim plemieniu grają czarni strasznie razi naszych filmwebowych aryjczyków. aktor to aktor a debil to debil.