PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89202
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Jestem jak chyba każdy rozczarowana 7 sezonem,wiem że to tylko serial,ale jest kilka rzeczy które i tak mnie dziwią,np. Naomi umierała,ale nikt nie poinformował jej matki co się dzieje,nie pojawiła się ani razu w szpitalu ? Najbardziej bolało ją tą,że Emily zostanie sama,że znowu ją zrani,ale nie pomyślała ani przez moment o rodzinie,ani o reszcie przyjaciół,skoro Emily już się o wszystkim dowiedziała,to czemu reszta nie ? Wydaje mi się,że to właśnie te chwile,w których przyjaciele powinni sie trzymać razem,i przeciez o tym miał być ten serial,o kumplach.
Po Skins Fire nie miałam ochotę na dalsze odcinki,więc już sobie odpuściłam,ale czytałam streszczenia i recenzje,z tego co wiem,równiez nie zachwycały.
Reżyserzy i scenarzyści nie dopracowali tego,i trochę zwątpili w oczekiwania fanów.
Chciałabym żeby powstał 8 sezon i mogli się nim zrekompensować,powinny zostać pokazane losy każdej generacji.

użytkownik usunięty
__Madeleine__

polecam odcinki ''Rise''. bo one z całego sezonu były najlepsze :)

użytkownik usunięty

nie wiem jak się edytuje, ale po ''rise'' miał być przecinek, a nie kropka ;D

ocenił(a) serial na 9

Obejrzałam,rzeczywiście najlepszy odcinek z sezonu 7 :)
Ale tak sobie pomyślałam,że Cook zabił doktorka,a mogło się okazać,że Freddie żyje,przeciez nie pokazano jego trupa,tylko zarwawione ubrania,równie dobrze mógł go gdzieś przetrzymywać,albo mógł po prostu uciec :)
No ale skoro nie pociągnęli tego wątku dalej,to znaczy że to tylko moje spekulacje,zresztą dezycje scenarzystow mnie nie raz wkurzały i ich nie rozumiałam.
Po odcinku Rise przekonałam się co do Cooka jako do ciekawej postaci,teraz razem z Alwarem i Lukiem to moja ulubiona postać męska,bo każde mają coś w sobie :)

__Madeleine__

Ale cook nie zabil doktorka tylko go niezle pobil.Tam jest moment jak go wybudza i mowi do niego ze policja bedzie zaraz.

ocenił(a) serial na 10
lilianna2

Nie wiem jaki Ty serial oglądałaś , ale nie ma takiej sceny , że Cook wybudza doktorka. Ostatnia scena w czwartym sezonie jest jak go atakuję. I można wywnioskować , że go zabił. Szczególnie po siódmym sezonie

feliks35

Madeleine pisze o 7 sezonie ,nie czwartym.Od 42 minuty ostatniego odcinka.
Skoro mowil tak do niego to zrozumialam ze zyje.no chyba ze to jakos mialo byc specialnie ze do trupa gada.

ocenił(a) serial na 10
lilianna2

W siódmej serii tez nie ma doktora. A Cook pochyla się na koniec odcinka nad tym gościem dla którego pracował , a który chciał go zabić i zabił Emmę w tym odcinkach z Cookiem

feliks35

Aha sorry , pomylilam sie z bohaterami.:D

ocenił(a) serial na 7
__Madeleine__

Moim zdaniem największym problem leży w rozminięciu się z założeniem tego sezonu. Losy tej trójki bohaterów były poniekąd niedokończone, a ten sezon miał to uzupełnić. Bardzo dużo stracił, bo odniesień do poprzednich sezonów nie było prawie wcale. Masa spraw, które nurtowały fanów została olana i tyle. W ten sposób zostały zupełnie nowe, odcięte od poprzednich skinsów odcinki, które, przynajmniej dla mnie, były niespecjalnie wciągające. Tak jakby stworzyli zupełnie nowy serial o niezwiązanych ze sobą ludziach po dwudziestce.