PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Mam pytanie, czy będzie amerykańska wersja "skins"? Pytam, ponieważ na facebooku pojawiło się zdjęcie z podpisem "Skins USA" (przyznam że połowa osób jest żywcem skopiowana z angielskiej wersji, a u dugiej połowy można doszukać się podobieństw-w wyglądzie) i zaczeło mnie to zastanawiać.
Pzd.

ocenił(a) serial na 8
kara1330

Tak, premiera jeśli się nie mylę będzie 17 stycznia.Jak dla mnie kompletnie bezsensowny remake genialnego serialu.
Więcej możesz poczytać choćby w tym temacie:http://skinshow.info/viewtopic.php?t=1231&postdays=0&postorder=asc&start =0

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Żeby tylko nie zrobili czegoś w stylu Plotkary.

ocenił(a) serial na 10
skins_E4

ja bym się na waszym miejscu żadnego geniuszu serialowego nie spodziewała (choćby patrząc po trailerze, w którym aktorzy wyglądają jak próbujące udawać ludzi deski) - mtv to robi, a wszyscy wiemy, do kogo i w jaki sposób mtv adresuje swoje 'dzieła'.

kara1330

oby, bo nie mogę już po prostu wytrzymać tych ich angielskich akcentów xd

użytkownik usunięty
_Tymon_

Akcent, to jedyny powód dla którego zacząłem oglądać Skinsów.

kara1330

Dzęki, słyszałam jeszcze że to a być kompletnie to samo co w pierwszym sezoine, czyli że jakas laska ma grac michelle, jakis chłopak tony'ego, itd....Jak dla mnie bez sensu.

ocenił(a) serial na 10
kara1330

http://www.youtube.com/watch?v=Gz-lwIthdKI
to niestety będzie 100% to samo co prawdziwi Brytyjscy skinsi. Scenariusz wygląda jakby był w 100% taki sam. Dramat po prostu.

ocenił(a) serial na 9
skins_E4

podobno pierwsze odcinki mają być niemal identyczne, jak w Skins UK, a potem mają rozwinąć to po swojemu. Jednak zupełnie mnie to nie przekonuje. I jeszcze to MTV-stacja dla ludzi, którzy mają sieczkę zamiast mózgu.

ocenił(a) serial na 9
Monika2903

no nie... jak jestem zmęczona lubię włączyć MTV, jak patrzę, że na tym świecie są ludzie tak głupi od razu lepiej się człowiekowi robi, samoocena podskakuje... ja bym nazwała ten kanał terapeutycznym... :)

Elisa123

Mnie raczej dołuje to, że tacy kretyni jak tam chodzą po świecie (głównie wychodzi na to że w Ameryce), chociaż możliwe że w jakiś sposób się tym dowartościowywuję ;)

skins_E4

jprdl.... Scena w scene to samo.Porażka która udowadnia, że amerykanom brak już jakichkolwiek pomysłów...Widocznie zmęczyli ich już "penetratorzy" i grzebanie w cudzej bieliźnie ;/...