Oglądając ostatni odcinek 1 serii zauważyłem błąd...
W 5 odcinku matka sida odchodzi od rodziny...
Wraca w 2 serii
A jednak gdy Cassie wchodzi dać sidowi list tam otwiera jej jego matka :)
A wy jakich błędów się jeszcze doszukaliście?
ten błąd starali się zatuszować, mówiąc, że matka Sida bywała w domu i sypiała z jego ojcem, kiedy Sida nie było w domu, ale jakoś mnie to nie przekonuje.
W piątym odcinku pierwszej serii Sid zostaje pobity - dziewczyny które go napadły niszczą mu jego bluzkę z super psem i mocno podbijają oczy. W końcówce odcinka kiedy bohater siada do kumputera pisać wypracowanie o Lechu Wałęsie jest zbliżenie na jego oczy - ani śladu po siniakach. Bluzka o której wspomniałam pojawia się ponownie w drugiej serii (nie wiem który to był odcinek), mimo, że była kompletnie zniszczona :) Poza tym w 3 serii kiedy Cook mierzy się z Naomi w wyborach na starostę , dziewczyna spada z pudełek na których stała podglądając Cooka i Douga, ma gołe nogi. W nastepnej scenie, gdy wraca do domu jej nogi sa ubrane w kolorowe rajstopy :)
A Sid może poprostu miał więcej niż jedną taką genialną grającą koszulkę z superpsem:D
Hm , ponownie pojawia się w niej w ostatnim odcinku pierwszej serii! - myślę , że ta koszulka była limited edition i niemożliwe, żeby był takim szczęsciarzem, że posiadał dwa egzemplarze ;P
Koszula jak ta i limited edition? Takich koszul się produkuje więcej bo nie są zwykłymi koszulami, wiec mógł mieć więcej niż 1. :P
Co do błędów to nie wiem czy można to uznać za błąd, ale są ogólnie lekkie rozbieżności między wersją serialu lecącą w TV a wersją wydaną już na DVD. Chodzi głównie o muzykę.
Dla przykładu podam, że w s01e02 jak Cassie jedzie taksówką na te badania to taksówkarz puszcza jej swój nowy ulubiony utwór i w wersji TV było " Move bitch, get out the way, get out the way bitch, get out the way.....", a w wersji DVD było coś innego jakieś niewiadomo co.