PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89199
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Kocham Skinsy, ale niestety obejrzałam już wszystkie odcinki i poszukuję czegoś nowego. Jeśli ktoś zna jakiś serial który byłby choć w połowie tak dobry jak Kumple to byłabym bardzo wdzięczna gdyby podał nazwę ;)

ocenił(a) serial na 9
namelessol_ciak

Niestety jest to serial jedyny w swoim rodzaju, jest jeszcze wersja amerykańska, ale dużo jej brakuje do UK.

ocenił(a) serial na 8
LubieSieBac

W sumie mógłbym polecić Misfits... :)

ocenił(a) serial na 10
InsideOut

Misfits ma podobny, brytyjski humor i miejską scenerię, ale przede wszystkim pokochałam bohaterów tak samo jak w Skinsach, więc także polecam :)

ocenił(a) serial na 10
namelessol_ciak

polecam Życie na fali.

ocenił(a) serial na 10
namelessol_ciak

Obczaj Shameless US

ocenił(a) serial na 8
namelessol_ciak

'My mad fat diary' ma w sobie jakis ulotny klimat skinsów ;d

namelessol_ciak

One Tree Hill. Nie oglądałam Skinsów, jestem tu przez przypadek, ale po przeczytaniu ogólnego opisu wygląda podobnie.

ocenił(a) serial na 9
namelessol_ciak

queer as folk. serial amerykański. o gejach. ale jest tak samo specyficzny jak skins. no i maxxie jest podobny do jedej z głównych postaci qaf. no i boski emmett. świetna postać i aktor. polecam

namelessol_ciak

Stary temat, ale jeśli nadal szukasz, to podobny klimat ma "The Cut", Skins oglądałam, dawno temu, na The Cut trafiłam w tym tygodniu, to nie to samo,wiadomo, ale jeśli ktoś bardzo rozpaczliwie poszukuje czegoś podobnego, może mu się spodobać.