Myśląc o tym, że skinsi się już skończyli. Bo mi strasznie.
o tak... ten serial był jedyny w swoim rodzaju, chyba obejrzę sobie wszystkie sezony ponownie ;)
Polecam obejrzenie jeszcze raz. ^^ Przez ten czas sporo się zapomniało i naprawdę miło odświeżyć ulubiony serial. :D
Myśląc o tym że się skończył jest smutno, ale jeszcze gorzej jak myślę o tym w jaki sposób się skończył.
Naprawdę nie rozumiem dlaczego nie będzie po prostu 4 generacje ,zdaje sobie sprawę że w skinasach było już prawie wszystko przerabiane , ale sądzę że dalej można było by stworzyć jakaś ciekawa niebanalną ekipę. Szkoda bo serial jedyny w swoim rodzaju.
Niby można, ale to już chyba czas żeby to skończyć. Zauważ że w sumie im nowszy sezon tym gorszy. Poza tym oglądając wywiad z Kayą grającą Effy przed premierą skins 7 sama powiedziała że pora to kończyć. Skins był serialem i historią generacji która zaczęła go oglądać 6 lat temu gdy on się zaczynał. Czasy się zmieniają. Skins w rozumieniu tych którzy 6 lat temu mieli 16 lat i tych którzy za 6 lat będą mieć 16 lat jest inne. Kawał dobrego serialu który kocham i mam na jego punkcie obsesję ale chyba warto mimo wszystko skończyć.