... kto umrze w tej generacji?
w pierwszej był to Chris (do dziś mi go szkoda)
w drugiej Freddy (i niektórzy twierdzą, że Cook, choć ja w to wątpie ;p)
a w trzeciej? Drugie sezony generacji są zazwyczaj mroczniejsze i bardziej pokręcone. Myślicie, że schemat się powtórzy i będziemy musieli kogoś pożegnać? Kogo obstawiacie? A czyjej śmierci byście nie chcieli?
Patrząc na ostatnie dwie generacje zawsze był to mężczyzna i wydaje mi się że w tym wypadu jeżeli miałoby dojść do uśmiercenia jednego z bohaterów była by to Liv aczkolwiek nie wykluczam samobójstwa franky&matty w finale 2 sezonu.
zawsze byla to postac majaca duza rzesze fanow,bo wyobrazmy sobie gdyby w gen 2 umarl Thomas czy ktos by sie jakos bardziej przejal? nie sadze. Chce aby w tej gen tez ktos umarl bo jak zaczne sie przejmowac ta smiercia a nawet plakac to wiem ze serial jest bardzo dobry(wiem dziwny wyznacznik). Stawiam na dziewczyne Liv gdyby umarla nie przejebym sie Mini to by bylo cos,to moja ulubiona postac ale mysle ze nie potrafilabym sie z tym pogodzic,Grace-jak dla mnie tez moze umrzec,tylko szkoda Richa,Franky-hmm z jednej strony to byloby przejechanie sie po sterotypach jest freak musi umrzec,popelnic samobojstwo czy cos.
Franky albo Matty, bo.... no wiadomo, chociaż nie wiem. Zobaczymy jakie będą mieli problemy w 6 sezonie. ;)
Na początku serii miałam takie myśli, ale z biegiem czasu wypadło mi to z głowy. No, ale jest jeszcze 6 sezon przed nami, może coś się zadzieje. Śmierci Chrisa też do tej pory nie mogę odżałować, genialny bohater. Choć w sumie jego śmierć była taka "na miejscu", tzn. wynikała z choroby itd., i cały ten pogrzeb i związane z nim wydarzenia były cudnie wyreżyserowane. No, a śmiercią Freddy`ego się nie przejęłam jakoś szczególnie, nie przepadałam za nim, był okropnie nudny. Jeśli ktoś teraz umrze, chociaż wątpię, to stawiam na Grace, taka historia, jak z Romea i Julii. Gdyby to była Franky czy Matty to byłoby przesadzone, że niby oboje tacy zagubieni, z problemami itd. i muszą umrzeć.
no kur** kto ogladal ten wie kto zginal wiec na chu* umieszczasz w tej samej lini co tytul ? pomysl troche ludzie gdy czytaja widza szerzej niz tylko jeden wyraz "spojler" pisze bo sam bym sie wkur*** przy prison breaku gdy chcialem poszukac info o czyms a tu spojler ktory zepsul caly serial.
Jakbyś nie zauważył, chciałam, żeby się nie wyświetliło, nie zależało to ode mnie, takie uroki forum na filmwebie.. Nie rozumiem po co się unosisz - widzisz SPOJLER - automatycznie odwracasz wzrok. A jak się nie podoba, to idź na inne forum, gdzie spojlery masz inteligentnie zakryte niewidoczną/małą czcionką, na tym forum musisz się liczyć, że ludzie mogą rozmawiać o spojlerach.. -.-
Tak czy siak głupie jest pisanie kto umarł w poprzednich seriach, bo i tak Ci co oglądali wiedzą. Można było tego uniknąć.
A co do pytania, to niech zabiją wszystkich na początku 6 sezonu i będzie spokój. Niech tylko Alo zostawią. A poważnie, to zawsze to był bohater, który miał dużo fanów. W pierwszej generacji chyba wszyscy to przeżyli, a w drugiej cała masa sweet nastek płakała. W tej generacji może to być jakaś dziewczyna, ale nie mam pojęcia, która. Ja najchętniej uśmierciłabym Liv i Franky, bo najbardziej mi działają na nerwy i w dwóch przypadkach to jest możliwe. Pierwsza może się zaćpać na śmierć, a druga może się zabić, bo przecież tak bardzo nie pasuje do tego świata(chlip :/). Ale nie sądzę, żeby kogoś uśmiercili, bo po zakończeniach dwóch generacji wszyscy są już na takie coś przygotowani.
brawo o tym mowie Monia! przy okazji podzielam opinie co do usmiercenia wszystkich, sztucznej franky i ochydnej liv !