PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89140
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple
bourgeoise

gdzie można go obejrzeć (albo ściągnąć) poza oficjalną stroną 4oD?

noye

Ściągnąć można pod tym adresem http //ifile.it/sxrq495/Skins.S06E01.WEBRip-Xvid-MOS avi
w odstępy wstaw kropki

ocenił(a) serial na 7
bourgeoise

mnie denerwowalo ze przez pierwsze 10 minut darli sie jak powaleni , te amerykanskie "WOOOOOOOOOOOO"

ogolnie strasznie nie podoba mi sie sezon 5 i teraz 6 poniewaz troche zawalili postacie i storyline, taki skins dla dzieci bez powaznych problemow, 1 i 2 byly najbardziej wywazone pod wzgkedem wszytskiego tym samym najlepsze, 3 i 4 rowniez dobre ale tam troche przesadzili z dramatem i emo power , aczkolwiek zakonczenie nie dalo mi spac przez tydzien, 5 i nieststy rowniez idaca za nim 6 to troszke pomylka, jakby 5 letnie dzieci chcialy bawic sie w doroslych

ocenił(a) serial na 9
bourgeoise

SPOILER
1)Podobało mi się samo rozpoczęcie, aczkolwiek bez tych ciąłych okrzyków "radości", tak jak użyt. wyżej napisał "amerykańskie WOOOOOO", co było bardzo irytujące. Podobało mi się sam pomysł odcinka wakacyjnego.
2)Od samego początku za to wkurzała mnie niesamowicie Franky, tak jak przez cały 5 sezon wydawała się jedyną ciekawą postacią, tak teraz jest po prostu nie do zniesienia.
3)To, że Matty zachował jak się zachował było do przewidzenia.
4)Szkoda mi bardzo Richa i Grace, ale tak jak w przypadku Matty-eo było do przewidzenia zaburzenie ich związku. Trochę zaczynało mnie to nudzić, że u nich zawsze i wszędzie kipi miłością.
5)Mini moim zdaniem dziwnie się zachowuje. Chyba po prostu próbuje przekonać samą siebie, że nie jest lesbijką.
6)Na koniec dodam, że [SPOILER!!!] wypadek Grace, bardzo przypominał syuację z Tonym z druim sezonie. ;/
Ogólnie odcinek bardzo dziwny, mam nadzieję, że nie będzie takiej atosfery przez połowę sezonu.