PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89135
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Właśnie skończyłam oglądać sezon 2 serialu i zastanawia mnie jedna rzecz. Czy Chris naprawdę umarł?? bo na początku ostatniego odcinka Chris roznosił pocztę. A i jeszcze jedno. Czy Sid odnalazł Cassie w NY?

ocenił(a) serial na 10
Altaiq

Chris umarł naprawdę i już nie powstanie, a co do Sida to pewnie ją odnalazł ale tego nie możemy być do końca pewni bo to nie zostało do końca wyjaśnione.

ocenił(a) serial na 8
sylwia004

Jak Chris umarł w 9 odcinku, to czemu roznosił pocztę w 10?

ocenił(a) serial na 8
Altaiq

ten listonosz to nie był Chris...

za krótki <br/>za krótki <br/>za krótki <br/>za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 8
marscheline

Możliwe, że nie Chris, ale musiał być bardzo podobny do Chrisa. A tak w ogóle, to szkoda, że Chris umarł. Lubiłam tego bohatera:)

ocenił(a) serial na 10
Altaiq

To nie mógł być Chris. Bez przesady...;)

ocenił(a) serial na 7
Altaiq

Można tak pomyśleć i tak sobie to interpretować - niekoniecznie że to Chris tylko takie jakby przypomnieniem, przejaw jego obecności. Koleś jest naprawdę podobny a w Skinsach lubią robić takie 'mrugnięcia' do widzów.

ocenił(a) serial na 10
bubble_factory

Z ciekawości jeszcze raz obejrzałam ten odcinek i mogę powiedzieć, że listonoszem zdecydowanie nie był Chris!

ocenił(a) serial na 8
Altaiq

DZIĘKI ZA SPOJLER!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

Ja też bardzo lubiłam tą postać Chrisa, naprawdę byłam załamana że tak szybko skończyło. :((

ocenił(a) serial na 10
Bronkar

noo.. chrisa najbardziej lubiłam . taki wariacik ;p dziwne że Angie nawet na pogrzeb nie przyszla..

ocenił(a) serial na 9
Bronkar

SPOILER
Najlepsi umierają w Skinsach. Chris, Grace... Jedynie Freddiego nie pożałuję :D.

ocenił(a) serial na 9
Agg95

Freddie też zajebisty był!

ocenił(a) serial na 9

Jesteś pewien, że z zaburzeniami osobowości? Kto tak powiedział? Terry? :| Pewnie przeprowadził szereg badań na ten temat, nie? Masz rację co do tego gościa, że ma pretensje, że trafił na spoiler w temacie o tytule "KONIEC 2 SEZONU", ale rzucanie takimi oklepanymi tekstami, żeby komuś pocisnąć jest dla mnie strasznie wk*rwiające,