Chciałam zaczac ale nie wiem czy warto ?
Ogladam The Vampire Diares , Gossip Girl, Pretty Little Liars .
Czy jest może w jakiś sposób podobny do tych filmów ?
I czy ciekawy jest ?
oplaca,bardzo sie oplaca rowniez ogladam seriale,ktore wymienilas i skins na 100% Ci sie spodoba,jest bardziej prawdziwy,wzruszajacy mozna sie zidentyfikowac z bohaterami
Skins>TVD, Gossip Girl zdecydowanie! 1 i 2 seria po prostu mnie wgniotły - łykałem jeden odcinek za drugim. Właśnie się zabrałem za 3 serię, gdzie są nowi bohaterowie i tak kolorowo nie jest, ale też się przyjemnie ogląda. Mimo to Skinsów i jego 1 generację zawszę będę pamiętał. Jak lubisz seriale w tym stylu, to Skins zdecydowanie przypadnie ci do gustu ;).
te wszystkie słodziakowe amerykańskie serialiki to niestety gnioty przy Skins. Skins mogę polecić każdemu, ale nie gwarantuję, że się spodoba, bo to jednak kompletnie inne klimaty od wyżej wymienionych seriali.
Właśnie skończyłam oglądać drugą serię.. i powiem szczerze, że zakończenie mnie dobiło . Strasznie fajnie zbudowani są Ci bohaterowie i chyba za bardzo się wczułam, bo teraz muszę iść się napić :P
Czułem i czuję to samo co Ty, zakończenie drugiej serii jest po prostu przytłaczające. Szkoda, ale chętnie bym się z Tobą napił za Sknsów xD
Kiedy oglądałam pierwszy raz byłam w dokładnie tym samym momencie, co bohaterowie - koniec liceum i pewnego etapu i pamiętam, że przeżywałam strasznie, bo się z nimi utożsamiałam.
Lubię 2 i 3, ale 1 generacja zawsze będzie mi najbliższa<3
Skins na pewno jest serialem, którym warto się zainteresować, ale nie jestem pewna czy trafi w twoje gusta, bo poruszane tu są inne problemy niż w serialach(dla mnie tandetnych, porównując je do skinsow) które podałaś. Uwielbiam wszystkie sezony, ale musze przyznać, że 1-4 są najlepsze, przy oglądaniu 5 można wyczuć, że twórcom kończą się pomysły, najgorsze bylo dla mnie zakonczenie - zbyt slodkie i naciągane.