Uwaga! Powstaje polska wersja Skins!
Jest to amatorski projekt realizowany przez licealistów/studentów z Trójmiasta.
Ma jak największe szanse na powodzenie, będzie można śledzić go na Youtube!
POWSTAŁ JUŻ TRAILER !! OBEJRZYJCIE !!
strona na fb: www.facebook.com/bletki
youtube trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mGYeczX4jEE
Serial "Bletki" inspirowany jest serialem Skins, a nie jego wierną kopią.
wow!!! imponujące, może być ciekawie osobiście z szaloną niecierpliwością czekam na pierwszy odcinek ;)) jakby co to dawajcie znać tu na filmwebie ;)
bez obrazy, ale polska wersja skins nie ma żadnych szans na przetrwanie. nie ma co mydlić oczu - to nie jest nieśmiała inspiracja, a kopia. widać to nawet po postaciach jakie występują w tym trailerze. a po co odgrzewać po raz kolejny stare kotlety? już amerykanie zabrali się za kopiowanie. może teraz wersja australijska, chińska i pakistańska? nie lepiej wymyślić coś nowego i swojego? coś co odnajdzie się w naszych polskich realiach?
tancerzy? nawet nie kojarze dokładnie co to jest...
fakt jest faktem, nie słyszałam chyba nigdy o dobrym serialu dla młodzieży, który by został wyprodukowany w Polsce..
Kiedy będzie pierwszy odcinek? Z chęcią bym obejrzała. Tylko żeby nie skończyło się, jak w niektórych przypadkach, tylko na opowieściach.
no ja też chętnie obejrzę, ale prawda jest taka, że dokładna kopia fabuła mnie głęboko rozczaruje.
no i co ? zrobili cos dalej czy skonczylo sie na trailerze? ;d z czystej ciekawosci obejrzalabym pare odcinkow ;)