PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Moze zamiast ulubionej postaci z poszczegolnej generacji , wymienimy te ktore nas najbardziej irytuja .

1.Tony
2,Effy
3. Dopiero zaczynam wiec nie mam zadnia ;D

ocenił(a) serial na 6
karolaajn

I generacja - Raczej nikt tak szczególnie mnie nie wkurzał, jeżeli już bym miała kogoś wybrać to Anwar
II generacja - Pandora
III generacja - Tutaj to prawie wszyscy, najbardziej jednak Franky

ocenił(a) serial na 10
Japan_

niee, Sketch w pierwszej (źle przeczytałaś/eś albo zrozumiałaś/eś ;D). tyle że porównując bohaterów pierwszej i drugiej generacji stwierdzam, że Sketch wcale nie jest taką złą postacią, bo w drugiej są gorsze ;D

ocenił(a) serial na 10
karolaajn

zaczęłam jej nie lubić po "lovely Sid and lovely Michelle are f u c k i n g" i potem już mnie wszystkim denerwowała
1 generacja = 1 i 2 sezon
2 generacja = 3 i 4 sezon

ocenił(a) serial na 10
karolaajn

Jednak zle zrozumialam ; DD

ocenił(a) serial na 8
Japan_

a ja narazie najmniej lubię Tony'ego, po prostu zachowuje się jak palant i jest strasznie arogancki, jeszcze jakby był przystojny to rozumiem :p ale wkurzać mnie jakoś nie wkurza, po prostu najmniej go lubię

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1.Nikt
2.Freddie, Katie, a w kilku ostatnich odcinach po prostu wszyscy. No może z wyjątkiem JJ'a.
3.Nick nie moge zniesc widoku jego twarzy, nie wiem czemu) i znowu wszscy

ocenił(a) serial na 10
Makoto_san

1 generacja: Janwar i Sid
2 generacja: JJ i Pandora
3 generacja: Matty

a reszte kocham <33

ocenił(a) serial na 10
Triss.

heh no wiesz ja kocham JJ ; ** <3
widze sporo innych gust ;P

Japan_

@karolaajn, sa gusta i gusciki, ty np. nie lubisz Effy, a dla wielu jest ona najlepsza postacia

ocenił(a) serial na 6
zlo_i_ciastka

1 - nikt
2 - Freddie
3 - Franky (w 5 sezonie była w porządku, ale 6... ugh) i Liv

ocenił(a) serial na 9
nancy500

1-Tony i Michelle
2.Freddie i Effy ( oraz ich wielkie problemy )
3. Liv i Nick , no i może trochę Matty

ocenił(a) serial na 10
zlo_i_ciastka

Jestem na drugim sezonie . Ale z pierwszych dwóch zdecydowanie Tony nie przypadł mi do gustu.

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1- Freddie - nudził mnie, sam w sobie nie był ciekawy, poza interakcjami z Cookiem i Effy nie miał żadnych własnych interesujących wątków
2 - Liv - w aktualnej serii mniej, ale w 5 bardzo mnie irytowała
3 - Matty - tutaj głównie przez to, że to zupełnie zmarnowany potencjał na postać, nie dostał nawet odcinka, prawie nic o nim nie wiemy, w 6 serii przez większość czasu był nieobecny
4 - Franky - lubiłam ją bardzo w 5 serii, w 6 nie mogę jej znieść - zachowuje się tragicznie, poza tym nagle stała się super popularną laską którą wszyscy kochają - zupełnie nieprzekonywująca metamorfoza

W pierwszej generacji kocham wszystkich:)

_malena_

1 gen- Michelle
2 gen-nie umiem wybrać, Cook mnie wkurzał,ale pod koniec 4 serii polubiłam go
3 gen-Franky, najgorsza ze wszystkich

ocenił(a) serial na 9
shijoko

1 generacja - Michelle, Jal, Sketch
2 generacja - Katie
3 generacja - nie oglądałam, bo patrząc na opinię nie wiem nawet czy warto (:

ocenił(a) serial na 10
nikonamka11

wedlug mnie warto ; P

ocenił(a) serial na 6
Japan_

1. Jal, aczkolwiek trudno mi wybrać.
2. Panda
3. Franky

ocenił(a) serial na 9
tsu_chan

1. Jal
2. Emily
3. Franky

Japan_

FRANKY, FRANKY I TYLKO FRANKY!

Japan_

1. Franky- jak wyskoczyła z ciężarówki myślałam tylko: umrzyj, umrzyj, DIE BITCH!! :)
2. Effy
3. Freddie ex aequo Cook

ocenił(a) serial na 10
yousta

1 generacja - Jal,
2 generacja - troszeczkę Katie, na samym początku.
3 generacja - Matty i Liv w 5 sezonie.

yousta

Dokładnie "jak wyskoczyła z ciężarówki" IDIOTKA, WSZYSTKO ZEBY TYLKO ROBIĆ Z SIEBIE OFIARE i żeby zwrócić na siebie uwage..

ocenił(a) serial na 7
Japan_

1 generacja - zdecydowanie Sketch
2 generacja - Katie, bez względu na to czy się zmieniła czy nie
3 generacja - Franky, i epizodyczny Luke przez którego zmarła Grace

ocenił(a) serial na 10
Japan_

1. -
2. -
3. Matty

Japan_

1. Sketch
2. Katie
3. Franky

Japan_

1. Jal czasami, Sketch.
2. Freddie, Katie w 3 sezonu.
3. Franky, Matty, Mini.

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1. Sketch
Cóż, ciężko mi było wybrać a ona wydała sie taka... no nie wiem. Niedorobiona. Jakby czegoś jej brakowało. Jakiegoś wątku... nie wiem. Nie polubiłam jej.
2. Pandora
Tu też ciężko się zdecydować. Wybrałam ją dlatego, że najmniej ją lubię.
3. Franky / Alo
I to jeszcze mało. Ale oni najbardziej mi przeszkadzają.

Japan_

1 - Tony przez pierwszy sezon, jednak polubiłam go na początku drugiej serii
2 - EFFY ze swoimi ogromnymi problemami, po prostu... nie, to nie wyszło
3 - obejrzałam z 3 odcinki i przestałam, ale zapamiętałam Mini i Franky, jako te denerwujące

ocenił(a) serial na 6
Japan_

1 generacja- Anwar i Sketch
2 generacja- Thomas, bliżniaczki : najpierw Katie, potem Emily, i troche Freddie.
3 generacja- FRANKY!!!!! i Matty

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1 generacja - dodam, że najlepsza, choć czasem Michelle działała mi na nerwy
2 generacja - Cookie, zrehabilitował się dopiero w ostatnim odcinku i Katy, czasem Pandora
3 generacja do której nie mogę się przekonać - Matty, Franky, Nick

ocenił(a) serial na 9
a_ancalime

1 generacja - mnie najbardziej irytowała Cassie, w drugim sezonie po wypadku zaczął mnie wkurzać też Tony.
2 generacja - z drugiej generacji wszystkich kochałam, no nie ma do kogo się przyczepić
3 generacja- w sumie nie ma tutaj ani nikogo genialnego, ani nikogo kto by mnie bardzo irytował, wszyscy są bardzo nautralni

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1 generacja- nie potrafię wskazać, szczerze powiedziawszy. momentami denerwowała mnie Michelle, Jal czy Anwar, ale żebym pałała do nich jakąś szczególną awersją to nie mogę powiedzieć.
2 generacja- EFFY, EFFY i jeszcze raz EFFY... ewentualnie Freddie ze względu na jego nijakość, brak charakteru i za to, iż jego jedyną rolą w całej serii było szwendanie się za Effy z miną zbitego psa.
3 generacja- Nick/ Matty ogólnie i Franky w 6sezonie.

ocenił(a) serial na 10
retroxfuture

1. czasem Michelle
2. Katie, Freddie!!! - bezplciowy, nudny, zalosny, grajacy role ofiary.
3. na poczatku Liv. Potem bardzo ja polubilam, za to znienawidzilam sztuczna Franky. ,,Faworyt" to Matty. Wg mnie najgorsza, najbardziej zalosna i wkurzajaca postac calego serialu.

Japan_

1. Sketch, CASSIE!
2. nikt

Japan_

Z pierwszej i drugiej generacji nikt mnie za specjalnie nie irytował, bo każdy miał w sobie coś ciekawego co rekompensowało resztę. Ogólnie irytowała mnie cała trzecia generacja, która była dla mnie lekką porażką i jak chętnie wracać do 1-4 sezonu tak szerokim łukiem omijam 5-6

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1. Sid
2. Cook
3. Mattie (najgorsza postać jaka pojawiła się w Skins)

karolek101

1. Sid, Chris, Sketch
2. Freddie
3. Franky, Matty, Liv, Alo

oukydouky

Franky była fajna jedynie w 5 sezonie.

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1.g.-------
2.g. Pandora
3.g. Franky

Więc Pandora była po prostu beznadziejna, a jej głos mnie irytował tak, ze nie mogę.
Franky.... po 5 sezonie bym napisała, że Liv, ale w 6 sezonie zepsuli Franky całkowicie. Głupia egoistyczna idiotka, nie myśląca kretynka, kompletnie fałszywa, pusta taką ją widzę w 6 sezonie. W 5 sezonie miała charakter, styl, zasady. Wiedziała co robi była inteligentna, miała potencjał. Nie wiem co im przyszło do głowy by tak ją zmienić...

Japan_

generacja 1 : Chris, i to totalnie. Tony'ego wprost uwielbiałam, moja ulubiona postać z całej serii.
generacja 2 : Pandora, choć śmieszna, raczej mnie irytowała.
generację 3 dopiero zaczynam, ale... Mini.

ocenił(a) serial na 8
katnissteam

1. tony, sketch
2. freddie
3. franky

ocenił(a) serial na 9
deathblow

zawsze są jakieś znienawidzone postaci więc:
1.Jal nie wnosiła nic ciekawego do serialu,nawet jej twarz irytowała mnie z odcinka na odcinek coraz bardziej.
2.Freddie nie podobał mi się nigdy, w moim sercu odrazu zagościła postać Cook'a. a czasem zastanawiałam się co tam wgl robi Freds.
3.Liv i Franky. Franky w 5 sezonie była okej. ale Liv od początku drażniła mnie swoją osobą...

Japan_

1 - Tony na początku
2 - Każdy po trochu oprócz Thomasa i JJ :)

ocenił(a) serial na 10
Japan_

Zdecydowanie Effy.
Była po prostu żałosna, wiecznie niezdecydowana dziewczynka.

Japan_

1 generacja - Michelle, Cassie
2 generacja - Katie, Pandora
3 generacja - Franky
Ogółem Franky jak dla mnie najbardziej irytująca postać w całych Skins, już na początku nie darzyłam jej postaci sympatią, a w 6 sezonie to już po prostu mnie rozwaliła, już całkiem z innych powodów niż wcześniej, ale nadal i to jeszcze bardziej mnie wkurza.

ocenił(a) serial na 10
Japan_

1. Wszystkich lubiłam, troszkę niekiedy irytowała mnie Michelle, Jal czasami była nudna. Znienawidzona postać to Sketch.
2. Osobno lubię Effy i Freddiego, ale razem jako para są do bólu bezbarwni i przerysowani.
3. Matty.

ocenił(a) serial na 10
Japan_

Matty. Nie potrafiłam się do niego przekonać, w dodatku te jego non stop wybałuszone oczy, nie potrafiłam tego momentami wytrzymać. Jakiś taki dziwny był, tak go odbierałam. Nie potrafił zrobić zbyt wiele ze swoim życiem, rozkochuje w sobie Liv i Franky, bawi się ich uczuciami, chce mieć obie, a nie powinien mieć żadnej. Powoduje wypadek, w którym ginie Grace, ucieka i nie pokazuje się przez kilka miesięcy.

staw

Kurcze, trochę spoilerem walnęłaś :/ Jak przeczyta to ktoś kto ma jeszcze przed sobą 6 sezon to niefajnie ;p Taki mały apel, zawsze uprzedzajmy przed napisaniem spoilera, nie psujmy innym frajdy z oglądania :)
A co do Matty'ego, mnie on bardziej intrygował niż irytował, wkurzał tą swoją wyjebką na wszystko i tupetem w 6 sezonie, ale mimo to zawsze kibicowałam jemu i Franky, nie wiem czemu. Ogólnie miał w sobie jakąś tajemniczość i to było całkiem fajne :D

ocenił(a) serial na 10
wake_the_dead

Oj, sorry ;) Ale myślałam, że skoro ktoś się tu wypowiada, to obejrzał wszystkie odcinki, a swój wybór chciałam czymś poprzeć. Ale na przyszłość zapamiętam, aby ostrzegać.

staw

:)