PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

Moze zamiast ulubionej postaci z poszczegolnej generacji , wymienimy te ktore nas najbardziej irytuja .

1.Tony
2,Effy
3. Dopiero zaczynam wiec nie mam zadnia ;D

ocenił(a) serial na 9
Japan_

Kto mnie irytował?
1 generacja: nikt. No, ewentualnie ten babochłop, który [SPOILER!] prześladował Maxxie'go i sypiał z Anwarem.
2 generacja: Katie i Naomi.
3 generacja: wszyscy. Może z wyjątkiem Gracie.

Bettka

1 generacja: Jal
2 generacja: Effy i Freddie

ocenił(a) serial na 10
Japan_

Jasne, że Sketch. Nie przepadam również za Pandorą

ocenił(a) serial na 8
musiaaa

1. Jal, za Chrissem też nie przepadałam szczególnie
2. Emily
3. Franky, chociaż w sumie tam nikogo specjalnie nie lubiłam :d

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1 Generacja: hmm.. w sumie lubiłam wszystkich. Sketch mnie lekko irytowała.
2 Generacja: Emily. Ech, jak mnie wkur.wiała jej postać. Cook na początku, ale potem już się do niego przekonałam.
3 Genracja: FRANKY! O boże, jak ja jej nei cierpię >.<

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1 generacja: Anwar (trochę debil jak dla mnie) i Jal
2 generacja: Katie i Cook
3 generacja: tutaj akurat nie mam kogo wymieniać, bo nie było takiej postaci którą mogłabym znienawidzić. dla mnie jest to najlepsza generacja.

ocenił(a) serial na 8
reylina

1. hmm...trudne, trudne. Chyba na pół Sketch i Sid. Pierwsza to takie... żałosne i przykre stworzenie. A Sid to taka ciepła klucha.
2. hmm, tu też trudne. Chyba doktorek-psycholek ; d No ale, długo zajęło mi polubienie Katie.
3. boże, sama masakra. I Franky i Alo to dwa do odstrzału. A Nick i Matty, Flip i Flap od siedmiu boleści. Oglądałam tylko dla Mini, Alexa i Liv. A Rich i Gracie to takie trochę rzyganie tęczą, ale milutkie i do zniesienia.

ocenił(a) serial na 9
Japan_

Effy ( w drugim sezonie), Pandora, Franky, momentami wkurzał mnie też Sid

ocenił(a) serial na 6
Japan_

1 generacja: Cassie ( ale tylko w II sezonie)
2 generacja: Freddie, JJ, Katie, Pandora, ale najbardziej to Effy
3 generacja: Liv, Matty

Japan_

1. Angie
2. Freddy
3. Franky

Negacja

Hejtuję Michelle, strasznie egoistyczna pusta lala

ocenił(a) serial na 7
Japan_

1. Sketch i (tylko troszkę) Cassie
2. Pandora i momentami Cook
3. Najbardziej Franky

ocenił(a) serial na 10
Japan_

hm, większość lubię, nie ma postaci, której nienawidzę. ale generalnie nie przepadam za Jal i Freddiem.

Japan_

1 generacja - Tony, Michelle
2 generacja - Freddie, Effy
3 generacja - Franky, Liv, Nick, Matty

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1. Effy
2. Effy
3. zaczęłam oglądać i przestałam... jak wrócę do oglądania tego sezonu to zobaczę ;)

ocenił(a) serial na 10
Japan_

1 generacja - Anwar, Sketch
2 generacja - Cook, Thomas
3 generacja - Luke, Alo

Japan_

Znienawidzona? Myślę, że Franky (polubiłam ją w pierwszym odcinku 5 sezonu, ale później szybko straciłam do niej tę sympatię) i ten, jak mu było... Matty. Irytowali mnie strasznie.
Natomiast w 2 sezonie pierwszej generacji zaczęła bardzo działać mi na nerwy Cassie, którą w pierwszej serii wręcz uwielbiałam. Ale ona ewidentnie cierpiała na jakieś zaburzenia psychiczne (już pomijając anoreksję) i to poniekąd tłumaczy chwiejność jej nastrojów i popadanie z euforii w stany depresyjne.

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1. Michelle, Angie
2. Freddie
3. Matty

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1 generacja : Anwar
2 generacja : Katie
3 generacja ,dopiero zaczęłam oglądać i nie robi na mnie wrażenia jak na razie xD

Japan_

1 generacja - Sketch , Angie
2 generacja - Cook, Freddie

Japan_

1. Troche Michelle
2. Naomi, Emily, Katie, Effy
3. Liv, Franky.
Ogólnie w 2 generacji dużo ludzi mnie denerwowało (czasami trochę mniej a czasami trochę bardziej), może po za Cookiem i JJ'em.

Bellss123

1. Nie mam pytań- najlepsza generacja jak dla mnie.
2. Trochę słabsza- trójkąt Effy,Fred i Cook. ale i tak cudowna...
3. WTF. Dla mnie najgorsza generacja i tutaj z czystym sumieniem najgorsze dla mnie postacie: Franky, Liv, Mati. W sumie mogą powiedzieć, że jedyna postacią, którą od początku do końca lubiłam w tej generacji był Rich...nikt więcej :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Madiiii

tak w sumie z perspektywy czasu to ten serial po pierwszej serii(generacji) dla mnie nieistnieje ;)

ocenił(a) serial na 10
kokosek19

no kazdy ma inne zdanie dla mnie 1 i 2 generacja chowają sie przy 3 .

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1 generacja - Michelle w 2 sezonie, Sketch, czasami Anwar, Sid
2 generacja - Thomas wrrrr, czasami Emily :<
3 generacja - FRANKY! Przy niej wszystkie postacie wydają się wspaniałe. Matty momentami...

Myr_2

1- Sketch, Abigail, Michelle gdy odwrocila sie od Toniego po wypadku
2- PANDORA- najbardziej irytujaca postac Skinsow, czasami Freddie, ogolnie lubialam go, ale mnie wkurzal
3. Franky

Japan_

1 gen - Chris, w drugim sezonie także Cassie
2 gen - Cook, Katie

Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1. Michelle w obydwu.
2. Freddie w obydwu, Thomas (i Katie na samym początku)
3. Frankie! Od samego początku do końca. Jak dla mnie najgorsza postać w całej serii, nie mogłam jej zdzierżyć.

ocenił(a) serial na 10
Oh_So_Kitty

1. Tony, Anwar i Jal
2. Thomas i Emily
3. wszyscy xd

ocenił(a) serial na 10
SasuPotter

1. Sketch, Michelle w drugim sezonie.
2. Freddie, Emily w czwartym sezonie, Effy.
3. Liv, ale w szóstym sezonie Franky ją przebiła zdecydowanie!

ocenił(a) serial na 10
mashlana

1. Michelle, Angie
2. Emily, Katie, Freddie
3. Franky, Matty

ocenił(a) serial na 10
evilcookie

1. Cassie, Sketch
2. Katie (chociaż podobał mi się jeden jej tekst '' I'm Katie fu*king Fitch, who the f*ck are you?'' ) i oczywiście John Foster
3. Franky, Matty, Liv

ocenił(a) serial na 8
Japan_

Zdecydowanie Cook!

ocenił(a) serial na 10
agnyska81

I - Angie, Anwar
II - Effy
III - Franky

ocenił(a) serial na 8
Japan_

I - ANWAR- nie do zniesienia, to jego ciągłe gadanie, że jest muzułmaninem i pokazywanie przy okazji jak obłudny jest islam.
II - Katie i Freddy - Katie taka zimna suka, uważająca się za lepszą od innych, Freddy - nudny, nic sobą nie reprezentował
III - Wszyscy oprócz Richa. W ogóle ta generacja była do dupy. Obejrzałam z sympatii do poprzednich sezonów.

Japan_

1. Cassie (może nie tyle znienawidzona, co po prostu irytująca w drugim sezonie)
2. Katie (w trzecim sezonie), no i czasami Panda
3. FRANKY. Najgorsza, najbardziej spieprzona i niekonsekwentnie poprowadzona postać w Skinsach ever.

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1. Mnie w 1 sezonie najbardziej irytował chyba Maxxie...
2. Katie... Boże jak mnie denerwuje.
3. Franky NIENAWIDZE JEJ, totalna idiotka, co ona w sumie takiego miała, że przyciągała Nicka, Matta? W tym byłą lepsza od Mini czy tej.. No.. Tej czarnej.

ocenił(a) serial na 7
Japan_

1. Michelle, Angie > Obie miały lekko nasrane, z początku jeszcze dawały radę, potem już kompletna bieda.
I jeszcze Anwar. Nie wiem, głupawy trochę był. I nie bardzo umiał się sam określić, za bardzo pozwalał otoczeniu wchodzić sobie na głowę.

2. Effy, definitywnie działała mi na nerwy przez całe 2 sezony. W zasadzie cała reszta ekipy imo, w porównaniu do 1 i 3 generacji była słaba - każdy irytował mnie mniej lub bardziej.

3. Franky. Cóż więcej mogę powiedzieć... Wiele osób przede już to zauważyło - o ile na początku postać była wyrazista i naprawdę ciekawa, tak potem spartolili ją do reszty. I jeszcze każdy tak ostro w niej zakochany... Seriously?! Aż taka piękna to ona nie była, wnętrza cudownego też nie posiadała.
W zasadzie na początku nie przepadałam też za Mini. Przyplusowała dopiero po zwiazaniu się z Alo - miło widzieć jak spełniło się marzenie tego sympatycznego osobnika ;)

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1. Cassie
2. Cook
3. Franky & Mattie

ocenił(a) serial na 9
Japan_

1 generacja JAL
2 generacja EFFY I COOK (nie jako para, ogólnie)
3 generacja FREDDIE
Freddie najgorsza postać w całej historii Skinsów o.o

ocenił(a) serial na 9
Marta9866

sorry, Franky. :D

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1. Sketch, trochę Cassie
2. Pandora
3. Cała generacja jest do d**y.

Japan_

z generacji, chyba nie mam, ale strasznie ale to strasznie irytuje mnie johnny white! jeju nienawize gostka... jestem teraz przy 5 odcinku 3 sezonu

Japan_

Michelle, Tony, Pandora, Alex, JJ.

ocenił(a) serial na 9
Japan_

COOK najgorszy ze wszystkich. Matty też był beznadziejny.

ocenił(a) serial na 8
Japan_

1 generacja : Sketch (głupia istotka nie wiedziała, że nie można kogoś zmusić do miłości), Angie (niby dorosła, a umysł nastolatki na dodatek takiej bardzo roztrzepanej), Michelle (czasami, zwłaszcza po tym, jak odsunęła się do Tony'ego po wypadku i zamiast mu jakoś pomóc przypomnieć sobie czy coś, to myślała tylko o jednym), Anwar (oj, tak czasem bardzo, wielki mi muzułmanin), Cassie (ale tylko w 2 sezonie).
2 generacja : lubiłam postać Freddiego, ale jego miłość do Effy była iście czasem dramatyczna i kapkę przesadzona, Katie (ale tylko w 3 sezonie, w 4 bardzo ją polubiłam), Pandora (trochę za tępa, jak dla mnie), Thomas (czasem) i Effy.
3 generacja : Liv (czasem zwłaszcza, jak sypiała z Nickiem), Franky (poprzedni komentatorzy napisali dlaczego - zgadzam się z ich opinią), Matt i Nick (jakoś, zwłaszcza ta ich miłość do Franky, reżyser chyba chciał kolejnego dramatycznego trójkąta), Mini (ale tylko na początku).

ocenił(a) serial na 7
Japan_

pierwsza generacja:
Sketch przede wszystkim... no i przygłupi Anwar

druga generacja:
trudno powiedzieć, skłonny byłem lubić tylko 4 postaci a pozostali byli mi obojętni / nudni... ale niech będzie, że Cook.

trzeciej gen. nie widziałem, jakos mi się nie chce po mocno średniej dugiej i kiepskim 7 sezonie (tendencja spadkowa)

ocenił(a) serial na 10
Okash

Nie rób tego błędu :)
Jak dla mnie 3 generacja była najlepsza, mimo, iż pierwsze 2 odcinki nudnawe.
Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona :)

ocenił(a) serial na 7
Japan_

Generacja 1. - Anwar.
Generacja 2. - EFFY - najgorsza postać całego serialu, która uwielbiała tylko szum wokół własnej osoby. + Cook. Sezon 4. był najsłabszym sezonem, tania opera mydlana.
Generacja 3. - W tej generacji ciężko jest wskazać kogoś ulubionego i lubianego najmniej. Moim zdaniem, wbrew opinni wielu innych osób, to bardzo dobra generacja. Po prostu prawdziwa. Gdybym jednak miał wybierać, to wybrałbym Franky, gdyż w 6. sezonie zrobili z niej coś na wzór Effy.

ocenił(a) serial na 10
Japan_

1 generacja: Cassie
Od razu tłumacze, bo wiem że wiele osób ją wręcz uwielbia, lecz ja nie do końca ujrzałam w niej coś "specjalnego". Owszem, z pewnością była nietuzinkową postacią i inną od reszty, ale czy to znowuż tak dobrze? Była chora, i przyznajmy to szczerze, cały czas na prochach, dlatego tak zakochana w życiu i zachwycająca sie wszystkim...Nic specjalnego, bo każdy naćpany mógłby sie tak zachowywać.
2 generacja: Panda
Infantylna, głupiutka i bardzo naiwna. Fakt, czasem to jej dziecinne spojrzenie na świat pozwalało też i nam pocieszyć sie troche życiem i pobyć w błogiej niewiedzy, ale bez przesady...Jak dla mnie, nadawałaby sie bardziej to jakiegoś cukierkowego serialu dla nastolatków, no ale nie do takiego...
3 generacja: Franky
Na początku sprawiała bardzo dobre wrażenie, intrygowała. Lecz już po kilku odcinkach, cóż...nie chcąc odstawać od reszty, za to chcieć sie przypodobać, zaczęła podążać za stadem, i stała sie jedynie jedną z wielu, nic ciekawego.
Kolejna sprawa, czyli śmierć Grace. Dlaczego obwiniała za to wszystko Matty'ego, skoro patrząc trzeźwym okiem, to ona spowodowała cały ten wypadek!? To przez jej naiwność i głupote, przez którą dała sie uwieść dopiero co poznanemu, groźnemu chłopakowi, a Matty jedynie chciał ją przed nim uchronić, uniknąć nieszczęścia, niefortunnie powodując inne...W tej sprawie irytowała mnie niezmiernie, i bez względu na wszystko, nie byłam w stanie sie już do niej przekonać.