3 i 4 sezon swietny,1 i 2 mniej ,zaczynam ogladac 5 i stwierdzam ze nie powinien sie nazywac skins.nie ten klimat ,zupelnie inne postacie,zaczyna sie robic lekko sztuczne.
zgadzam się z tobą druga generacja jest nieco lepsza niż pierwsza, ale obejrzyj dalsze odcinki 3 generacji, ja jestem na 2 odcinku 5sezonu i jak obejrzysz dalsze to może sie wczujesz spodoba Ci się ;) Ja tak miałam na 3 sezonie uważałam że to nie to samo ale jednak 3 i 4 lepsze niż 1 i 2 :)
5 sezon wyglada tak jakby byl ocenzurowany. tak jakby za ostro rozegrali reszte :]
gdyby nie cook to słabiutko 3 i 4 sezon można powiedzieć, że opierają się tylko na nim, odcinki z lesb motywem to prawie cale przewinąłem
w głowie mam trochę inaczej niż Ty ;d zdecydowanie pierwsza generacja rządzi. potem druga, też świetna, ale 1 i 2 sezon the best of the best, a do trzeciej nie mam wielu zastrzeżeń, z czasem się rozkręcają, ale.. to nie pierwsza-epicka ani druga-cookowa, więc ;p w każdym bądź razie nie przesadzałabym z tą sztucznością i nie nazywaniem tych sezonów SKINS c;