widziałem 4 sezony (pierwsze 2 ekipy), 5 sezon (3 ekipa) bohaterowie mnie nie zainteresowali.
Później zacząłem oglądać Gre o Tron no ale się skończył
Zaczynałem Boardwalk Empire no ale jakoś mnei słabo do niego ciągnie
co byście polecali z seriali teraz? jakieś pomysły? rady?
dzięki za wszelkie sugestie!
Przede wszystkim poleciłabym Ci Dextera i True Blood! A oprócz tego to może np. Grey`s Anatomy, Bones, Harper`s Island albo Castle :)
Ja polecam Misfits,Dr.House'a,True Blood,Pretty little liars,Pamiętniki Wampirów :))
jooooooooooo dzięki za odpowiedzi ;)
zastanawiam sie nad Misfits lub Breaking Bad, Dextera tez wezmę pod uwagę ;)
dzięki!
Hmm... Zobacz sobie Degrassi /Degrassi nowe pokolenie. Jest do obejrzenia na internecie. Podobne (fabularnie) do skins. Sa bohaterowie. Każdy ma jakiś problem: rodzice, alkohol, narkotyki, bulimia, anoreksja, gansterskie sprawy, złamane serca itp itd.
Poza tym polecam: Dr House, Ostry Dyżur, Chirurdzy :)
I The Borgias, The Tudors.
ale sie wku*wilam, jak sie dowiedzialam ze 4 i 5 sezon ma tylko po 8 odcinkow, niektore seriale maja po 20...:(
ja bym Ci porodzila TB, albo Californicatin, tez jest dobree :)
z Californication byłem na bieżąco tylko zapomniałem wspomniec w pierwszym poście :D
Bris dzięki za to Degrassi - przyjżę się temu
na chwilę obecną Misfits wybieram :)
the Degrassi poleciała mi tez moja przyjacióka, sciagam sezony, ale nie moge znaleśc w dobrej jakości... jeśli by mi ktos pomógł, to bym sie nie obraziła :))
Oczywiście polecam ci ponowne obejrzenie Skinsów 1-4 ;] co do dalszych to już wypisuje:
1.Scrubs
2.Californication
3.Dexter
4.How I Meet Your Mother
5.True Blood
6.The Vampire Diaries
7.I oczywiście Degrassi ;]
Ponoć Glee jest jeszcze fajne ale się nie wypowiem bo nie oglądałem ''jeszcze'' :]