PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=378865}

Kumple

Skins
2007 - 2013
7,8 89 tys. ocen
7,8 10 1 89132
7,2 13 krytyków
Kumple
powrót do forum serialu Kumple

no myslalam, ze wyrzuce przez okno laptopa jak skonczyl sie ostani odcinek drugiego sezonu! Tez
uwazacie, ze spieprzyli? Usmiercic Freddiego?! No i nawet nie wiadomo co sie stalo z tym
terapeuta, za malo bylo o JJ'u, przyszlosc Cooka tez nie zostala w zaden sposob przyblizona? Co
do cholery?! Mam nadzieje, ze w odcinkach specjalnych w 8 sezonie wyjasnia co dalej,tylko ze
wtedy to juz nie wiadomo czy ci aktorzy zechca zagrac i to juz bedzie cos zupelnie innego. Nie
wiem czy ogladac 3. generacje, bo jak znowu ma byc takie posrane zakonczenie to podziekuje.

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Miałam takie same odczucia jak skończyłam oglądać 2 generację, powalone te zakończenie strasznie:/ Poza tym lubiłam Freddiego, Cook jest beznadziejny i zawsze mnie od niego odrzucało, już bym wolała żeby go uśmiercili:D Ale w ogóle ta cała akcja z tym terapeutą i Effy to jakaś porażka, chyba nie mieli pomysłu na koniec i wymyślili taką głupotę, że aż to się w głowie nie mieści.. Bardzo mnie rozczarowało takie zakończenie:) A i z tego co tutaj czytałam to w najnowszym sezonie wszyscy mają powrócić oprócz Freddiego więc może coś tam się jeszcze wyjaśni ale i tak lipa:D

ocenił(a) serial na 6
Nerisaga

Cook martwy zamiast Freddiego? Jesteś moją bratnią duszą! XDDD

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Hahaha cieszę się, że się zgadzamy:D

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

SPOJLER

sweetnothingg

Fajnie, że zaznaczyłaś, że to spojler. Ja pier.dole, jeśli nie umie się dodawać wątków, to się nie dodaje. Po to jest ku.rwa malutki przycisk 'spojler', żeby nie psuć innym użytkownikom zabawy, prawda ? DZIĘKUJĘ.

ocenił(a) serial na 6
inspiratiiion

dobra, dobra, nie spinaj, serial jest tak stary, ze o tym nie pomyslalam, nastepnym razem znaznacze

ocenił(a) serial na 6
sweetnothingg

zreszta mozna sie chyba domyslic z mojego pierwszego zdania, ze opisuje koniec serialu, ja moglam zapomniec o zaznaczeniu "spojler", ale jesl ktos nie chce spojlerow to chyba ma mozg po cos i moze przestac czytac;]

sweetnothingg

Każdy inteligentny człowiek nie czyta linijkę po linijce jak dziecko z podstawówki tylko ogarnia wzrokiem cały tekst. Wystarczy wejść w ten wątek i zobaczyć poniektóre słowa typu 'spie.rdolili' 'uśmiercić freddiego' zwłaszcza, że stoi przy tym '?!' co dodatkowo przykuwa wzrok.
Podsumowując- nawet nie zaczęłam czytać, a już zdradzony został mi koniec sezonu, więc Twój argument z 'mózgiem' jest poniżej poziomu.

ocenił(a) serial na 6
inspiratiiion

Już nie dramatyzuj, stało się, nie mam zamiaru ciągnąć tej głupiej kłótni. Nie chciałam nic nikomu zdradzać i byłoby mi przykro, gdyby nie to, że mnie denerwujesz i spinasz się, jakby nie wiadomo co się stało. Miłego oglądania życzę;)

sweetnothingg

hahahahaha, ok
Dziękuję bardzo.

ocenił(a) serial na 10
sweetnothingg

ja uważam ,że druga generacja jest najlepsza.

ocenił(a) serial na 6
herhouse

ja tez ja bardzo lubie, wlasnie dlatego zaluje, ze zrobili takie zakonczenie:)

sweetnothingg

Btw. obejrzałam i w sumie koniec też nie najgorszy. Inaczej niż w 1. generacji, mała psychoza, to lubię :)

sweetnothingg

Freddie był wkur**ający, miał pedalską fryzurkę, ciapowate rączki i nie wiem jakim cudem Effy go zechciała. Mnie tam go nie żal.

ocenił(a) serial na 6
smiles

:O według mnie to ona nie zasługiwała na niego

sweetnothingg

No, być może bo Freddie się starał, a Effy miała to gdzieś... Co nie zmienia mojego zdania, ze Freddie to lekka ciota. Po prostu nie pasują do siebie z Effy

ocenił(a) serial na 8
smiles

E tam, jak dla mnie to właśnie była jedna z najlepszych par, ale Freddy faktycznie był za dobry dla Effy

ocenił(a) serial na 6
Nerisaga

zgadzam sie:)

ocenił(a) serial na 8
sweetnothingg

Ja tam Freddiego nie lubiłam za bardzo, czasami nawet nie mogłam na niego patrzeć i bardzo mnie denerwował momentami, aczkolwiek gdy jego krew rozbryzła się na szybie zrobiło mi się go żal...nie sądziłam, że zginie w taki brutalny sposób.