siema... oglądałem jak narazie FIRE i PURE i kawałek RISE, osobiście jestem zmieszany co do
wątków a raczej ich niedociągnieć i mam taką prośbe do was żebyście jakoś mi wytłumaczyli/
streścili skins 7. No za ch. nie mogę tego rozkminić POMÓŻCIE gdyż kocham skins i chciałbym
wiedzieć o co w tym chodzi
FIRE
Effy pracuje w pewne fimie, wykorzystuje goscia ktory sie w niej zakochal, aby pomogl jej "oszukac" system, dzieki czemu Effy mogła zarobic, oraz podpodobac sie swojemu szefowi. Effy zaczyna sie pieprzyc z wymienionym przeze mnie osobnikiem, pozniej zostaje wezwana na policje, gdyz dowiedziano sie o tym. Kolezka Effy nienawidzi ja przez to, a nasza bohaterka przyznaja sie do winy, oraz wkopuje swojego szefa, aby jej wielbiciel nie poszedl do wiezienia. W miedzyczasie Naomi umiera na raka.
PURE
Cassie jest przesladowana przez zyda - prawiczka, a jej matka umarla, przez co jej tata jest zalamany, wiec bierze swojego syna i przeprowadza sie do Walii. Cass otrzymuje zaproszenie na sesje fotograficzna z jakims znanym gosciem, Zydowi sie to nie podoba (troche stereotypowe:D) i pokazuje jak wielkim jest cwelem, wiec Cass z nim zrywa. Ojciec przeprowadza sie do Wloch, brat zostaje z siostro, siostrze sie powodzi i alleluja Happy Ending