Wczoraj o 22 został emitowany w UK :)
3x01 ;-)
Zapraszam do dyskusji i pobrania na forum http://skinshow.info/viewtopic.php?p=5825#5825
Angielskie napisy na napisy24.pl już są, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie również porblemów do pobrania polskich :)
Swoją drogą filmwebowe konto słabo przystosowane do nowego sezonu
(moze ktos uaktualni aktorów, promo i foto ;>)
no no trzaby dodac nowych aktorow..kiedy beda pojawiac sie nowe odcinki..w jaki dzien?
obejrzałam i stwierdziłam ze brak mi strasznie starej ekipy SKiNS...ale dam szanse nowym bohaterom. szczególnie ciekawe są te bliźniaczki, ciekawe co ukrywa Emily? :D
Mi się średnio podobało:/.Nie było źle,ale nowi bohaterowie zdają się być dużo mniej ciekawi od starych,jacyś przerysowani.Jak na razie najbardziej spodobali mi się Naomi,Emily,może JJ i Cook.Co do reszty jeszcze się zobaczy,ale Effy,którą do tej pory uwielbiałam wyjątkowo mnie wkurzała w tym odcinku.
Mam nadzieję że dalej będzie lepiej i dorównają poprzednim bohaterom.
I fajne nawiązanie z szafką Sida:)
pierwszy odcinek troche mnie irytował....ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia się do nowych bohaterów. Był też trochę głupkowaty, ale przypomniałem sobie 1 odcinek 1 sezonu i był całkiem podobnie głupkowaty więc myślę, że to kwestia czasu i z każdym kolejnym odcinkiem 3 sezon będzie coraz lepszy ^^
pierwszy odcinek pierwszej serii nie był aż tak głupkowaty, żeby nie powiedzieć po prostu głupi.
zero realizmu! scena pościgu na desce?! pierdzące żarty? eh, żal i pożoga...
Ja narazie nie jestem przekonana, aktorzy jak narazie niewiele pokazali, bo to tylko parenascie minut gry w sumie...
Cook jest zrobiony na Chrisa [takie pierwsze moje skojarzenie], a Effy jest traktowana jak jakas bogini, wybaczcie,ale ja nie bylam przekonana do Eff juz w poprzednich sezonach, a w tym odcinku to juz w ogóle vo to nie ona, i już przeleciała goscia... Mam nadzieje, ze troche ja "odjkaskrawia" w nastepnych epach.
Szkoda mi starej obsady, ale być moze przekonam sie do nowej po nastepnych odcinkach... Anyway, boje sie, ze zrobią z tego komedie, bo już pare scen takich bylo, jak z taniej komedii, oczywiscie nie jestem za pozbawieniem calego filmu smiesznych gagow, ale pierdzenie w megafon to zalatuje idiotyzmem.. Jak narazie sama nie wiem co sadzic o nowej serii... Poczekamy zobaczymy.
Ja bym raczej upodabniała cooka do tonego :)
Zapraszam do obejrzenia 2 odcinka - http://skinshow.info/viewtopic.php?t=305
2 odcinek mnie zachwycił, kochałem pierwszy sezon, drugi za bardzo mi nie podszedł, wydawał się trochę ucukierkowany. Jestem świeżo po 2 epizodzie 3 serii i strasznie mi się podoba, moim zdaniem Cook przebija każdą postać z poprzedniej obsady.
Właśnie przed chwilą obejrzałem 1 odcinek 3 serii. Na początku nie podobał mi się ale później coraz bardziej się rozkręcało. Co do nowych bohaterów to są ciekawi wkurzająca jest Katie.. ale ona ma taka być :D I nie myślałem, że Effy tak od razu się weźmie... ehh. Poczekam na napisy i wtedy obejrzę 2 odcinek.
bniee do tony'ego? Tony byl 'ułożony', według mnie bardziej do Chrisa. Choc zaczełam powstrzymywac sie od porównywania, nowy sezon, nowi bohaterowie, zobaczymy co pokaza.
Drugi odcinek był.. średni, moim zdaniem popadają w skrajności, komedia albo dokładnie w druga stronę...
Jestem po pierwszym odcinku 3 sezonu i... żal dupe ściska :\. Humor w pierwszych dwóch sezonach służył fabule a tu jest wstawiany, gdzie się da. Kiepsko. Nowi bohaterowie są przerysowani, za grosz dramaturgii. A nauczyciele? Żeby dyrektor pierdział przez megafon? Rozumiem, że twórcy chcieli dalej ciągnąć to w kontrowersyjnym kierunku, ale przeginają z humorem. Zabrakło mi starego, dobrego klimatu i wciągającego wątku. Poza tym; Effy dała się przelecieć już pierwszym odcinku O_o...
jestem po 4 odcinku 3 sezonu i musze przynac ze serial co raz bardziej idzie w góre, ten odcinek był rewelacyjny ! oby tak dalej !
Też mi się podobał 4 odcinek, tzn zaczyna być wreszcie jak we wczesnieszych Skinsach, fabuła nabiera charakteru i wszystko co do tej pory bylo normalnie zostaje wywrocone do gory nogami.
Czekam na nastepne odc:)
Posiada ktoś może kawałki z 4 odcinka? Bardzo mi się podobały, a odcinek był kozacki, nie to co 3 poprzednie ( chociaż 3 też niezły )
Ja wlasnie szukam tych kawałków tutaj lista jest, myślę że na youtubie jest większość ;)
Ida Maria – See You Through
Fat Segal – Teddy Bear’s Picnic
Fat Segal – On Blue
Lil Wayne– A Milli
Dr Dre – Next Episode
Fat Segal – On Blue
Henry Mancini – Moon River
London’s Burning
The Singing Kettle – One Finger One Thumb
Nancy Sinatra – Sugar Town
Kelis – Milkshake
Britney Spears – If You Seek Amy
Steely Dan – Do It Again
Bon Jovi – Living on a prayer
Sugababes - Red Dress
The Saturdays - If This is Love’,
Lily Allen - The Fear
Girls Aloud - Jump
Ice Cube - Giving Up The Nappy (dug out)
Kanye West – Love Lockdown
Beastie Boys - Ch-ch check it out
DJ Kool - Let Me Clear My Throat.
Sex - N Dubz
hahahaha czy London's burning to to co one spiewaly w kuchni? myslalam, ze padne jak zaczelyxD ale w sumie ladna piosenka;]
a odcinek naj naj naj nie to co 3ci