Zapowiada się całkiem przyzwoicie.
Zresztą polecam fanom Demonów- i dziwnych kontraktów które zawierają z ludźmi.
Anime wydaje się lekko mroczne...ale jest też humorzaste :) co trzeba docenić;)
Według mnie początek jest baaardzo zachęcający. Zobaczymy co wydarzy się dalej:P
P.S Chciałabym takiego lokaja:P:P
P.S.2: Opening "Kiss of Monochrome" SID
jest fajniutki:P:P
Noom też uważam, że anime się zapowiada całkiem dobrze :)
Hehe Sebastian jest zarąbisty... Moment jak ten obrus ściągał był genialny...
Ale nie ma co. Pokojówka rządzi xDDD No nie mogłam ze śmiechu jak ona się przy Sebku zachowuje xD
Heh no i nasz panicz, nieco dziwny hehe...xD
Tia, a mnie się znów bardziej ending podobał, a animacja przy nim była śmiechowa xDDD
Animacja masz rację jest super:P:P hahaha
Ale muzyczka z openingu bardziej przypadła mi do gustu:P:P
Sebuś to jest świetny koleś..:):)
Meirin ((ta pokojówka)) jest wprost rozwalająca;P:p
Ej... ja też tak reaguję na Sebcia.. niach niach^^ Tylko że zamiast pudełek bym ja mu się rzucała w ramiona :D
No która laska by nie chciała takiego na AMEN :D
Myślę,że drewniana miałaby obiekcje, wystarczy spojrzeć jak traktuje frak ;]
Ale..co ja mogę wiedzieć o kobiecej, dojrzałej miłości ;)
A ja mam jeszcze większy problem, bo oglądałam już odcinek 2 ale nie mogę go nigdzie ściągnąć;P:P hahahah"{"{"{
A Suby..rzeczywiście nigdzie niet:P
Haha ja też czekam by móc ściągnąć drugi odcinek i nic...
Taaa Sebek jest świetny xD
Możesz ściągnąć np. z veoh poprzez veoh tv, albo torrentem, który możesz znaleźć chociażby na stronie grupy subującej ten projekt.
http://www.shinsen-subs.org/
Trzeci odcinek też już został wyemitowany... a subów do 2 jak nie było tak nie ma... Ech, trzeba poczekać.
NO właśnie chyba jezdem tempa po nie mogę dojść jak stamtąd można cokolwiek pobrać.
A torrent...przynajmniej te strony które ja szpiluje jeszcze nie ma:(:/
Te napisy to masz rację, denerwujące. Ale dajmy im czas do weekendu :):) W końcu to też ludzie:):)
Wiem, wiem... Tak sobie marudzę. ^^" I tak jestem wdzięczna, że ktokolwiek to robi.
A jeśli chodzi o pobieranie tego odcinka to rzecz ma się tak.
1. Wchodzisz na veoh.com i ściągasz veoh tv.
http://www.veoh.com/downloadFlow.html?permalinkId=v16179539Nsc9gEhx&player=web
2. Instalujesz i uruchamiasz.
3. Szukasz odcinka, np.
http://www.veoh.com/videos/v16179539Nsc9gEhx
4 Klikasz na Download options, rozwija się dodatkowa opcja i klikasz na Download video.
Ot cała sztuka... A torrent jest w sieci... O____o
Wczoraj długo wertowałam po torrentach i wreszcie znalazłam, ale dzięki za instrukcje:P:P:P
Właśnie sobie oglądam odcinek 3 bez subciów (jakichkolwiek) zaczynam rozumieć nawet co mówią :):) TO już uzależnienie jest:P
Heh ja mam właśnie ten problem, że ściągać torrentem nie mogę... Z veoh też nie da rady... Se poczekam, może kiedyś się pojawią odcinki na stronach, z których ściągnąć mogę xD Ja cierpliwa jestem xDDDD
Anime jest świetne, choć manga także warta przeczytania^^Ten demoniczny klimat, no i postać Sebastiana, chodząca zagadka*.*
Po 13 obejrzanych mogę napisać tylko jedno: Sebastian, mrrrau! Nadal mam nadzieję, że wyniknie z tego shounen-ai... no cóż, ja to mam skojarzenia :P
Hmmm...w zasadzie parę scenek shounen-ai już tam się nawet znalazło :D Co prawda yaoi nie lubię, ale shounen-ai to co innego ^^ I zgadzam się, ach ten Sebastian *________* Boski . A anime jest świetnie zrobione, naprawdę palce lizać, rzadko zdarza się zobaczyć tak piękną grafikę, animację i oprawę muzyczną w jednym ^^
Dokładnie(oj to my się zgrałyśmy xD)
Ja też nie miałam okazji ostatnio oglądać anime z takim mrocznym klimatem, świetną animacją... no po prostu arcydzieło. Jak można tego nie kochać? :))
Misiowe? XD *Yuzuki dostaje napadu niepochamowanego śmiechu- ląduje pod biurkiem*
*pomaga wydostać się Yuzuki spod biurka*
Też nie rozumiem czemu akurat "misiowe"? xDxDxDxDxDxDxD
To jest jedna z najbardziej tajemniczych zagadek wszechświata... *poważny ton*
Nie sądziłam , że to stwierdzenie wprowadzi tyle śmiechu:P:P:P
HahahP:P
Ja tylko stwierdziłam ,że również uwielbiam to anime:P:P:P jednym "misiowym" określeniem:P:P:P
< stara się nie sturlać >