Lód

Glacé
2016 -
6,0 1,8 tys. ocen
6,0 10 1 1764
Lód
powrót do forum serialu Lód

Klimat nijaki, akcji niewiele i te ciągłe zbliżenia, szału można dostać. Ciężko się to ogląda. A wydawałoby się, że z nakręceniem dobrego serialu na podstawie tak dobrej książki poradziłoby sobie nawet dziecko.

ocenił(a) serial na 7
kojak82_2

To czemu sam/a nie nakręciłeś/aś?

Daroo_3

Zarobiony byłem :) Co to za argument w ogóle?

ocenił(a) serial na 7
kojak82_2

No właśnie taka sama jak twoja. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak trudno jest nakręcić ekranizacje czegoś.

Daroo_3

A czytałeś książkę? Tylko ze względu na nią wziąłem się za ten serial. Zero w nim klimatu. Dla mnie to trudno nakręcić tak złą ekranizację. Ale jak widzę mamy inne zdanie

ocenił(a) serial na 3
kojak82_2

Całkowicie się zgadzam. Serial zaczęłam oglądać po skończeniu "Trapped" mając nadzieję na coś równie interesującego. Serial ma często chaotycznie przedstawianą akcję, wiele scen jest niepotrzebnych i nic nie wnosi, a już najbardziej irytujące jest to, że chyba połowa serialu to niepotrzebne, nieładne zbliżenia. Moim zdaniem serial jest słaby, w żaden sposób nie oddaje atmosfery miejsca w którym rozgrywa się akcja, a kadry są takie, że czasami nic nie można na nich dostrzec. Nudny i po drugim odcinku resztę oglądałam już bardziej żeby się wreszcie skończył, niż żeby zobaczyć jakie będzie zakończenie.