Landman: Negocjator
powrót do forum 1 sezonu

Szczerze, to po kilku odcinkach Yellowstone miałem dosyć - koleś w kamizelce pije kawkę z pięknym widoczkiem, gdy dzień wcześniej pozabijał kilku ludzi. Bzdura jakich mało. Wszystkie postacie jednowymiarowe i przerysowane.

Tutaj jest dokładnie to samo. Drewniana gra aktorska i w zasadzie żaden scenariusz - mam wrażenie że Thorton chyba zapłacił żeby go wzięli do głównej roli. Wszystkie dialogi z córeczką to już totalne dno.

Szkoda czasu

ocenił(a) serial na 10
Tomasz_Miastkowski

Ale mimo tego serial ma coś, dzięki czemu chce się go oglądać z odcinka na odcinek.

ocenił(a) serial na 1
zaldeus

mnie to nie dotyczy ;)

Tomasz_Miastkowski

patrząc na twoje oceny seriali aż 2 skłaniam się ku temu że jesteś trolem

safek23

'The Room' ocenione na 10. Wszystko się zgadza.

ocenił(a) serial na 1
Jacek_Zaczkowski

skala była za mała. dzisiaj dałbym 11.

ocenił(a) serial na 7
safek23

Każdy portal ma swojego idiote. Fw nie jest tu wyjątkiem.

ocenił(a) serial na 1
Pepto

Nie mierz wszystkich swoją miarą:)))

ocenił(a) serial na 1
safek23

Czy nie można mieć własnej oceny ? Nie musze oglądać wszystkich odcinków żeby utwierdzic się w przekonaniu że mi się nie podoba. Jak ktoś ma inne zdanie to niech ogląda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tomasz_Miastkowski

Dzięki za ten komentarz. Jak zobaczyłem Sheridana to od razu było podejrzenie że będzie to taka sama bzdura jak Yellowstone.

ocenił(a) serial na 8
Tomasz_Miastkowski

Dla mnie to TAKIE zachowanie postaci, z TAKĄ historią wydaje się całkowicie poprawne i tego bym się po tych postaciach spodziewał, no ale może miałeś takie historie w swoim życiu i wiesz, że takie zachowanie jest nienaturalne. Co do jednowymiarowości to mijasz się z prawdą, no ale mało co tego serialu obejrzałeś więc wiele o tych postaciach wiedzieć nie możesz. Co do przerysowania....OMG...właśnie odkryłeś jedną z zasad opowiadania historii! Brawo Ty!

Tomasz_Miastkowski

Jak dla mnie serial wypadł bardzo dobrze i ma u mnie plus nie wiem czemu musiałeś go z krytykować jak i wszystko co ci się nie podoba nie podoba Ci się to zachowaj to dla siebie i tyle A nie masz ból dupy bo jak nie z krytykuje to nie spojrze w lustro xd wyrazilem takze swoją opinię

Tomasz_Miastkowski

że na te baity się łapią, amatorzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ocenił(a) serial na 1
PIXA_GOD

ale gdzie tu prowokacja ? Nawet moja mama powiedziała że mam rację, a to znaczy że na pewno mam :)

Tomasz_Miastkowski

Dokładnie mama ma zawsze racje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ocenił(a) serial na 8
Tomasz_Miastkowski

To nie jest serial który się ogląda z mamą

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Tomasz_Miastkowski

Yellowstone skończyłem po pierwszym odcinku, tu jestem w trakcie drugiego, czyli już jest lepiej. Zobaczymy co dalej.

ocenił(a) serial na 8
Tomasz_Miastkowski

Gra aktorka nie jest zła przynajmniej Billy Bob Thornton i Jon Hamm