Legenda Korry: Sezon 4 Legenda Korry sezon 4, odcinek 3
odcinek Legenda Korry (2012-2014)

Legenda Korry | Koronacja

The Coronation 22m
8,0 213  ocen
8,0 10 1 213
Legenda Korry
powrót do forum s4e3

S04E03

ocenił(a) serial na 9

Jakie wrażenia po 3 odcinku ? Może ktoś napisać co Kuvira i Varrick chcieli zrobić z tymi pnączami ?
Bo tego akurat nie zrozumiałem po angielsku.

ocenił(a) serial na 8
michal98_filmweb

Gdzieś widziałem teorię że chcę ulepszyć sprzęt/żołnierzy
Odcinek epicki a zwłaszcza w momentach z Toph i jej mudbending :)

ocenił(a) serial na 10
michal98_filmweb

Niestety spadek formy. Gdyby nie Toph i Korra to nie było by co oglądać. Rozumiem że ładnie teraz ugruntuje to podłoże pod kolejne odcinki lecz można było to zrobić troszeczkę ciekawiej. Oby nie stanęło w miejscu jak w poprzednim sezonie.

Moja ocena 3,8/4

ocenił(a) serial na 6
patryks83

Zgadzam się, po dwóch idealnych odcinkach, dostaliśmy dokładnie to, czego się spodziewaliśmy po wydarzeniach z poprzednich epizodów. Nie uważam, żeby było słabo, ale trochę poniżej oczekiwań. Jednak (tak jak powiedział mój poprzednik), myślę, że zbudowali tu podstawę do następnych odcinków.
Moja ocena 7/10 (poprzednie dwa odcinki dostały dychę).
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
michal98_filmweb

Kuvira powiedziała, że od teraz budowanie tego będzie głównym priorytetem Varricka, a po jego słowach '' to zmieni wszystko'', sądzę że będzie to coś z czym Korra będzie się musiała zmierzyć w finale.

ocenił(a) serial na 9
michal98_filmweb

Ja bym stawiał na coś w stylu bomby atomowej. Czasowo by pasowało, Varrick jest entuzjastycznie nastawiony do nowej technologii, tak jak początkowo Einstein do energii atomowej.

ocenił(a) serial na 9
doom_3

Teraz to dowaliłeś :).Szkoda tylko że pod koniec sezonu autorzy nie pokuszą się o broń palną,dodało by to fajnego klimatu.