PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=769408}

Legion

2017 - 2019
7,8 25 tys. ocen
7,8 10 1 24655
8,0 23 krytyków
Legion
powrót do forum serialu Legion

Serio jestem bliski rzucenia tego serialu przez to że nie wiem co tam sie dzieje. Ja rozumiem psychodelę ale powinny byc jakies punkty zaczepienia, momenty odetchnięcia i zejscia na zmiemie kiedy widz wie co sie dzieje. A tak caly czas jedziemy bez trzymanki i ja kompletnie np nie mam pojęcia czy np ep 2x02 cały wydarzył się w głowie Davida czy coś z niego miało miejsce w rzeczywistym świecie. Ktoś jest w stanie mi pomóc i chociaż postarać się wyjaśnić o co w tym chodzi ?

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Wystarczy dalej oglądać.

ocenił(a) serial na 7
tocomnieinteresuje

ale ja nie mam zamiaru przez to dalej oglądać bo czuje że czas marnuje na coś czego kompletnie nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Ten sezon przypomina ostatni "Twin Peaks", który na początku wydawał się bardzo chaotyczny, a nawet irytujący. Stopniowo jednak układał się w zgrabną całość. Lubię konwencję "Legionu" i tego typu odcinki mnie nie nudzą. W dalszych poznajemy więcej przeszłości bohaterów, jeden odcinek poświęcony jest np. Syd, a potem akcja idzie do przodu i tu ważną rolę będzie miała znów Lenny.

ocenił(a) serial na 10
tocomnieinteresuje

Porównanie do TP trafne w 100%. Obydwa tak samo po***bane :D

mordarg

Ja pierwszego sezonu w ogóle nie zrozumiałem. Źle się zabrałem za oglądanie tego filmu. Trochę wina tego, że powiedziano mi, że to coś o początkach X-Men więc nastawiłem się na lekką i przyjemną rozrywkę. Film mnie owszem zafascynował ale kompletnie nie jest to konwencja X-Men. Może gdybym od samego początku był bardziej skupiony to bym więcej wychwycił. Tak, jak mówiono, że Dark jest ostro zakręcony. I owszem ale przy Legionie (w kategorii "zakręcenie") to, co najwyżej małych chłopczyk czyszczący mu buty.