ona jest okropna;/ nie dośc,że urody za bardzo nie ma, to jeszcze jest okropnie irytująca. grac nie
umie a jak sie śmieje to nie wiem, czy smiac sie czy płakac
Ogólnie nie jestem wielką miłośniczką seriali, gdyż pochłaniają zbyt dużo czasu, ale odkąd jest TVN player i mogę obejrzeć odcinek wtedy kiedy mam na to ochotę pozwoliłam sobie na małe odstępstwo i zaczęłam śledzić LEKARZY :) Serial bardzo mi się spodobał, a jeśli chodzi o Panią Magdę to uważam że jest bardzo dobrą aktorką. Świetnie kreuje postać Alicji, a to co ewentualnie może irytować to właśnie zachowanie postaci, którą gra Jednak ona sama już nie mam tak dużo wpływu na scenariusz, który odgrywa. Czytałam jej wywiad w jednym z kobiecych magazynów i nie mogę się zgodzić, że jest bezbarwna. Jej opinie na temat życia czy świata są bardzo normalne i wydaje mi się, że i ona taka jest. Jak dla mnie jako osobowość wzbudza sympatię i pewnie jakbym spotkała ją na jakiejś imprezie to miałybyśmy o czym pogadać. Co do wyglądu to o gustach się nie dyskutuje, każdy widzi coś innego. Swoją opinię pozostawiam dla siebie. Pozdrawiam. ps. To jeśli tak bardzo Cię irytuje - evelinalucja to dlaczego się tak dręczysz...przestań oglądać seriale, gdzie ona gra?? :))
moim zdaniem każdy ocenia pod swoim kątem. Jednym się będzie podobała gra aktorska p. Magdy, a drugim nie.
Jak dla mnie p. Magda jest ładną aktorkę na swój sposób. Wiadomo, że są ładniejsze od niej aktorki. A co do jej gry aktorskiej to jest dobra. Lepsza niż rola Wandy w Czasie Honoru. Ja tam osobiście jej śmiech lubię :D
No ja tez nie przepadam za nią ...przede wszystkim dlatego, ze nie można każdej kwestii wypowiadać z małym uśmiechem na twarzy i z tą samą intonacją ... Wszędzie taka sama ... i tym samym irytujaca, fakt...
Co myślisz o urodzie Różczki?
Pytam z tak ciekawości, bo na forach spotykam mało mężczyzn, którym by się ona podobała.
Taką samą mam ocenę. W ogóle.. ja nie uważam Różczki za brzydką czy beznadziejną aktorkę. O nie. Owszem, jej emisja głosu może rzeczywiście wszędzie jest taka sama, ale cóż poradzić? Magda jest ładna i sympatyczna, chociaż czasami rzeczywiście odnoszę wrażenie, że ona nie wie co mówi. Ja tam ją bardzo lubię z gry i urody. W Lekarzach jak dla mnie wygląda bosko. :)
Szkoda, że tak samo nie wyglądała w Czasie Honoru.
Vanessa, za to w serialu Alicja podoba się dosłownie wszystkim! Krzysztof dopiero teraz wyleczył się z miłości do niej, Piotr też długo nie mógł dojść do siebie, gdy wybrała Kellera; Maks w sumie poleciał do Olgi, ale na pewno nadal ją kocha... Był jeszcze Bartek-żużlowiec, który pewnie nadal płacze w poduszkę, wspominając chwile spędzone z Alą i Michael z Houston, który tak się zauroczył, że od razu chciał ją zabrać na staż do USA. Pominęłam kogoś ;)?
Alicję powinna grać piękna Emilia Komarnicka (gra lekarkę Agatę w Na dobre i na złe).
Wtedy nie dziwiłabym się, że Alicja ma takie szalone powodzenie.