Szczerze wątpię, bo 2 sezon ma już kilka miesięcy :) Dziwne, że nie ma napisów, bo serial mistrz, a drugi sezon jeszcze lepszy od pierwszego. Z tego co zauważyłam w mojej przygodzie z serialami to jak nie ma napisów w ciągu kilku tyg od premiery odcinka to już raczej się nikt za to nie zabiera. Ja oglądałam z angielskimi napisami, są dostępne na napi. Pozdrawiam.
Na telewizjer. tv są do wszystkich odcinków pierwszego i drugiego sezonu poza ostatnim odcinkiem. Sprawdź sam (podziałaj z kropką w adresie ;) telewizjer. tv/category/programy/seriale/line-of-duty/
jednowątkowy czy w każdym odcinku coś innego ??
Może ktoś coś o fabule bez spoilerów.
Drugi sezon opowiada zupełnie inną historię, jednak ciągle o tym samym, czyli zepsuciu w szeregach policji. Wracają bohaterowie z pierwszego i starają się rozwikłać przez sześć odcinków jedną sprawę. Zapowiedziano jeszcze dwa sezony, trzeci ma się rozpocząć bodaj w lutym.
Drugi jest jeszcze lepszy. Dziś właśnie na tej stronie, którą ktoś podał powyżej, pojawiły się napisy do ostatniego odcinka drugiego sezonu.
Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek drugiego sezonu. Już dokładnie nie pamiętam pierwszego, ale mam wrażenie że drugi sezon jest jeszcze lepszy :) Z niecierpliwością czekam na kolejny. Wszystkie odcinki z napisami są również na ch o m i k u j ;)