PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658891}
8,3 8,5 tys. ocen
8,3 10 1 8541
9,0 2 krytyków
Line of Duty - Wydział wewnętrzny
powrót do forum serialu Line of Duty - Wydział wewnętrzny

..do 1-go sezonu...to czy będą do 2-go???

ocenił(a) serial na 8
Kalina102

Szczerze wątpię, bo 2 sezon ma już kilka miesięcy :) Dziwne, że nie ma napisów, bo serial mistrz, a drugi sezon jeszcze lepszy od pierwszego. Z tego co zauważyłam w mojej przygodzie z serialami to jak nie ma napisów w ciągu kilku tyg od premiery odcinka to już raczej się nikt za to nie zabiera. Ja oglądałam z angielskimi napisami, są dostępne na napi. Pozdrawiam.

Kalina102

Jest szansa na tłumaczenie 2 sezonu. Tyle wiem na tę chwilę.

ocenił(a) serial na 8
araresz

Oby !...Ja wytrwale czekam...dzięki za nadzieję :-)

Kalina102

właśnie doszły do pierwszego epizodu na napiprojekcie

ocenił(a) serial na 8
criskrakow

dzieki

Kalina102

Są napisy do trzech odc. drugiego sezonu. najszybciej pokazuja się na seriale-asd.pl

ocenił(a) serial na 8
araresz

Dzieki :-)

Kalina102

Na wspomnianej stronie są już napisy do 4 odcinka.

ocenił(a) serial na 8
araresz

Dzięki :-)

Kalina102

Napisy robi Project Haven, są na n24.

ocenił(a) serial na 8
Flowerina

Już mam wszystkie...dzięki za info

Kalina102

Na telewizjer. tv są do wszystkich odcinków pierwszego i drugiego sezonu poza ostatnim odcinkiem. Sprawdź sam (podziałaj z kropką w adresie ;) telewizjer. tv/category/programy/seriale/line-of-duty/

ocenił(a) serial na 8
zfreud

jednowątkowy czy w każdym odcinku coś innego ??
Może ktoś coś o fabule bez spoilerów.

ocenił(a) serial na 9
Maverick0069

Drugi sezon opowiada zupełnie inną historię, jednak ciągle o tym samym, czyli zepsuciu w szeregach policji. Wracają bohaterowie z pierwszego i starają się rozwikłać przez sześć odcinków jedną sprawę. Zapowiedziano jeszcze dwa sezony, trzeci ma się rozpocząć bodaj w lutym.

ocenił(a) serial na 8
dariuszfilipek

Ukończyłem sezon pierwszy, niedoceniona i mało popularna petarda !

ocenił(a) serial na 9
Maverick0069

Drugi jest jeszcze lepszy. Dziś właśnie na tej stronie, którą ktoś podał powyżej, pojawiły się napisy do ostatniego odcinka drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
dariuszfilipek

Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek drugiego sezonu. Już dokładnie nie pamiętam pierwszego, ale mam wrażenie że drugi sezon jest jeszcze lepszy :) Z niecierpliwością czekam na kolejny. Wszystkie odcinki z napisami są również na ch o m i k u j ;)

ocenił(a) serial na 8
Coco_5

Obejrzałam do końca i potwierdzam...że drugi sezon lepszy!

Kalina102

Napisy na n24