Jestem ciekawe co przyciąga Was do oglądania tego serialu? Aktorzy, fabuła, a może brak
innego codziennego serialu?
Mnie osobiście przyciąga fakt, że Polsat ma już coraz mnie codziennych seriali i oczywiście
aktorzy Radosław Pazura i Tomasz Ciachorowski. A fabuła? To się okaże jak obejrzę jakiś
odcinek.
Myślę, ze ten serial nie jest za bardzo przeznaczony dla ludzi na filmwebie. Więc ciężko otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie. Wydaje mi się, ze mało tu gospodyń domowych.
Mnie przyciąga tylko i wyłącznie Jan Monczka - do obejrzenia 1-szego odcinka oczywiście, żeby nie było niejasności ;-)
Ja oglądam tylko z jednego powodu - kręcą go w Trójmieście. Nie mieszkam tam, ale bardzo lubię Gdańsk, Gdynię i Sopot. Zawsze czekam na nadmorskie ujęcia.
ja napisze co mnie odciąga od tego serialu:
mianowicie to, że conajmiej 95% bohaterów - postaci jest ciągle agresywna i fałszywa, a jeżeli taka nie jest, to bezosobowa i nijaka czyli szucznie grający aktorzy
I jak to oglądać gdy w serialu są ze 3 osoby miłe i cieplo nastawione do innych a reszta jak jakieś harpie
Zgadzam się natomiast, że Gdynia jest bardzo ładnie przestawiana, ale cóż z tego jak treść tego co się dzieje ma się nijak do określonych miejsc, zazwyczaj same wstawki fotki lub wręcz sytuacyjne kłamstwa:
np stoi ta lekarka na molo w Orłowie i widzi plażę miejską przy marinie :D,
czy przy tym wypadku z kładem to było na końcu bulwaru przy polance Redłowskiej ;) czyli co nie mogli sobie pójść ;)
a straż graniczna zasuwała i zasuwała po 200- 300 metrowej plaży, do której można wyłącznie dojechać przez właśnie ten wspomniany bulwar, inaczej poprostu się nie da,
lub np z odcinka na odcinek zrobiła się z pełni lata totalna zima.... w każdym odcinku są takie przekłamane kwiatki i bzdury
podoba mi się Nikodem Kasprowicz-nowy całkiem przystojny aktor,gra też nieźle...no i pani doktor-Szwedka-ma taką miłą, sympatyczną twarz i ciepłe oczy,przyciągająca prezentuje łagodność i spokój czego nie można powiedzieć o reszcie "graczy-odgrywaczy"sczytujących listy dialogowe
gdy widzę Samusionek to chce mi się wyć i przełączam na VIVĘ-irytująca bezbarwna aktorska mroczkówna ,ten jej synek i jego dziewczyna ta sama poracha, na przylizanego Ciachorowskiego też nie patrzę bo nie ma po co!
Tylko Michał i Klara reszta dno i wodorosty.....niech żyje tevałen
SĄ gdzieś miasta szczęśliwe
Są,nie na pewno.