Co myślicie? Kto przeżyje? Nidge czy Siobhan? Któreś z nich musi bo byłoby raczej nudno w
następnym sezonie. O ile taki powstanie, bo z tego co słyszałam to 5 miał być ostatnim.
no ja juz wszystko wiem od niedzielnej premiery, ale niewiem czy ogladalas wiec nie bede spoilerowal. w kazdym razie wypadlem z trampek po obejrzeniu finalowego odcinka
Też raczej nie podejrzewał kontynuacji serialu, bądź co bądź rewelacyjnego. Jedynie co mi się nie podobało w 5 sezonie to lekko powielony wątek o ile się nie mylę w 3 sezony. Postać odstawiona na bok, żeby na końcu zakończyć sprawę z Nidge'm co było do przewidzenia. Szkoda mi Fran'a bo mimo , że był mega poj**em to go polubiłem
witam
można wiedzieć skąd pobrałeś ten serial i gdzie napisy do niego gdyż nigdzie go nie mogę pobrać.
Pozdrawiam
O ku*wa, ale zakończenie, jeden z lepszych seriali jakie oglądałem, zakończenie kozackie i myślę że to był już ostatnio sezon, dobrze że suce Siobhan się dostało, to że Tommy wcześniej ją sponsorował z lewej kasy jej nie przeszkadzało i to że mieszkała w apartamencie, jeb*na zdzi*a.
Sorry, ale Dupaka ewidentnie wiele wycierpiała w tym związku, była z nim na dobre i na złe. On do najwierniejszych nie należał a ona robiła dla niego naprawdę dużo, wszystko o co ją poprosił... mało kto trafi na taką dziewczyę (oglądałam 3 sezony, po śmierci Darrena nie miałam ochoty) w sumie reszta może pozdychać parszywe dwulicowe psy