PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94350}
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1222
6,5 2 krytyków
Love Hina
powrót do forum serialu Love Hina

Oglądałem kilka pierwszych odcinków i nie wiem

Goku

Mówię na podstawie mangi a nie anime, ale podejrzewam, że w obu jest tak samo. Otóż Keitaro odnalazł dziewczynkę, którą okazała się Narusegawa. Jednak ona była tak mała, że nie pamiętała tego. Natomiast Naru obiecała to samo Mutsumi Otohime.

ocenił(a) serial na 5
Rinoa_Sin

Hm, ja nie czytałam mangi (jejku, gdybym nie kończyła zbierać teraz takich serii jak FY (został mi tylko jeden tomik, rzecz jasna ostatni), NGE i BAA, a no i HBSV to może i bym w końcu zaczęła kupować, ale już wyszło 12 tomów... ).Ech, ludzie, teraz dopero się kapnęłam, że nie mam żadnej mangi z Waneko o_O. Szkoda... Jej, cienko u mnie z kasą i mam się wścieka, że ciągle kupuję mangi (ale tak naprawdę robię to rzadko- niestety). Co do anime to mam tylko 24 odc., nie mam serii OAV, a jak na razie obejrzałam tylko 19 odcinków (taaa.... kolega nie dał mi 19, więc musiałam obejrzeć 20... ech... ściągnę jak będę miała już nieprzeciążony transfer, czyli na początku kwietnia i może OAV też). Seria mi się podoba, lubię ją, momentami wydała mi się przesadzona (ale i tak żółwie górą!!). Taa... Su mastersztyk (lol). Bardzo ją lubię i chętnie przeczytam mangę, pozdrawiam.