Jak można nie zakochać sie w tej Anime... ktoś kto jest fanem Mangi musi zobaczyć te Serie ^_^ Polecam ją wszystkim mażycielom. W postaciach można sie zakochać, niekture naprawde imponują zachowaniem i wyglądem @#^@# pomaćyć dobra rzecz ^_-
nie rozdrabniano się w opisie na Filmy specjalne... których jest o ile mnie pamięć nie myli 3 wszystkie widziałem. Gorąco polecam.
I am Love Kaolla Su !!
Shure is!:D Przyznaję Ci rację. Bohaterowie, a dokładniej bohaterki...ej no bo z Urashimy mam tylko zwałę po pachy:D. Jednak bohaterki Love Hina mają u mnie specjalne miejsce, a zwłaszcza Kaolla Su, Shinobu i Otohime Mutsumi. Żal mi jej bardzo ze względu na jej stan zdrowia, ale ogólnie bardzo ją lubię, miła jest i tyle. Co do Su, to bardzo mi się podoba jej wesołe podejście do świata, jeszcze nie widziałem jej ze smutnym wyrazem twarzy i mam nadzieję, że nigdy jej w takim stanie nie zobaczę. A propos. Widziałeś może odcinek 10 w anime? Kiedy pojawia się starsza siostra Su. Odcinek jest świetny, ze względu na to, że można zobaczyć drugie, bardziej dojżałe "Ja" Su. Jednak bardziej lubię tą małą rozbrykaną Su:)