Niestety, ale 2 Sezon na razie mnie ostro zawodzi. To już nie to samo. Sceny kręcone i grane na odpi*rdol, fabuła strasznie denna, humor i dialogi tak drętwe, że już nawet nie skomentuje. Mam wrażenie, że twórcom się kończą już pomysły. 1 Sezon był zajebisty, a 2 to totalna kaszana.
1 Sezon > 2 Sezon
Zgadzam się z SLUFANPMI. Pierwszy sezon był jeszcze ok i nie mogłam się doczekać drugiego. Tym bardziej po obejrzeniu orginału "Paco i jego ludzie", byłam bardzo ciekawa jak pokażą różne przezabawne wątki. I niesamowite rozczarowanie. Scenki odegrane tak byleby były. Większość aktorów jest bardzo sztucznych. Przy pierszej serii chwaliłam Michała Żurawskiego. Jak na polską wersję Lucasa nie miałam większych zastrzeżeń. A teraz gra tak jakby mu się nie chciało. A może odpuścił, bo reszcie ekipy wszystko wisi.
No niestety muszę się orzychylić do tych wypowiedzi. Ja tak samo czekałam z nieceirpliwością na drugi sezon i już dawno tak się nie zawiodłam, mogę zrozumieć cięcie kosztów ,a le to co aktorzy "grają" woła o pomste do nieba . Jedynie jako tako ratuje serial serialowy Marian. Co do Lukasa i Kasi , załamałam się totalnie , że tak popsuli ten wątek o ile w pierwszej serii , było widac chemię między nimi , to teraz mam wrażenie , że się nienawidzą. A te ich dialogi między sobą po prostu obrzydły mi ten wątek i serial . Oglądałam orginał i o ile pierwszy sezon trzymał bardzo wysoki poziom drugi spadł na samo dno.
Dokładnie. Jak usłyszałam wypowiedzianą przez Sylwię kwestję: "Widzałam jak na siebie patrzycie" miałam ochotę zawyć do księżyca, bo widz chyba nic takiego nie widział... Żenada.