Serial jest po prostu żenujący i kierowany chyba do tego samego widza co dziesiątki telenowel, w których prześcigają się Polsat z TVNem
To w takim razie doskonale trafili w twój gust. Skoro w avatarze masz Borata, to cóż...wiele się po tobie nie można spodziewać
To weź leć pooglądać sobie Trudne Sprawy.....Ludzie Chudego to na prawdę dobry serial który niestety Polsat anulował :( Ja chcę z powrotem Mariana, Chudego i Lukasa !!!Bardzo fajnie zrealizowany i do tego można się pośmiać :)
Nie siedzę za bardzo w polskich serialach, ale mimo wszystko uważam, że ten miał spory potencjał. Pomysł był niezły, ale jak widać, w polskich realiach, gdzie ludzie oczekują albo debilizmów właśnie pokroju 'Pamiętników z wakacji', albo czegoś zagranicznego, najlepiej ciężkiego kalibru, w czym nikt nie martwi się o subtelności, nie ma prawa istnienia. Fakt, fabuła jest lekka, jednak rozwijana w sposób rozsądny. Może przyczepiłabym się do strojów - ale znów wychodzą tu te nasze realia i miejscowe stereotypy. Seriale komediowe w tym stylu po prostu się tu nie sprawdzają. Co nie zmienia, że 'Ludzie Chudego' to nie jest produkcja "żenująca", jak to określiłeś.
to był świetny serial .. z humorem i nie jest taki jak : "dziesiątki telenowel, w których prześcigają się Polsat z TVNem" o to chodzi , że jest całkiem inny . polecam też "paco i jego ludzie" obejrzałam do końca rewelacja , chociaż średnio podobał mi się ostatni 9 sezon .