Wcześniej bardzo dobre: Rodzina Zastępcza,Miodowe Lata,Świat według Kiepskich,a teraz to coś.Drugiego sezonu oglądać nie zamierzam,bo nie przepadam za takimi marnymi produkcjami,a Cezary Żak zgadzając się grać w tym czymś dla mnie się skompromitował,ekipa Rancza Pręgowski,Żak nie wykazali się.Brakowało mi tutaj tylko ojca Mateusza,który za nich by rozwiązywał zagadki dno dna.Seriale wyżej wymienione bardzo cenie,bo na nich się wychowałem,ale to coż zwane jakże elokwentnie Ludzie Chudego przyprawia mnie o mdłości.Nie każe wam zle myśleć o tym serialu czy go nie lubić po prostu wypowiadam swoje zdanie.
Nie wiem czy ten serial jest dobry, bo nie widziałem ani jednego odcinka (jeszcze), ale sporo ludzi ogląda ten serial, a o to w telewizji właśnie chodzi. Aby oglądalność była dobra. Serial cieszy się popularnością, więc nie można go nazwać do końca marną produkcją. Cezary Żak jak i inni aktorzy nie kompromitują się grając w tym serialu czy innym. Wręcz przeciwnie - zyskują większą popularność. Aktor w Polsce powinien przyjmować role ja mu się trafiają. Aktor gra dla kasy, a nie dla widzimisię.